Потерпілий у ДТП під Коростишевом хлопець продовжує перебувати у тяжкому стані у лікарні

Потерпілий у ДТП під Коростишевом хлопець продовжує перебувати у тяжкому стані у лікарні

Вчора на власній сторінці в Фейсбуці батько постраждалого у ДТП хлопця Сергій Хоменко виклав пост, у якому розповів про самопочуття сина. 

«Сьогодні субота, вихідний, то мабуть Роман Заєць запросив своїх друзів до себе в маєток, та й жарять шашлики (це моя суб’єктивна думка), він же під електронним браслетом, поїхати нікуди не може, тому запрошує до себе в гості + потрібно обговорити, що і як брехати в суді, щоб ніхто нічого не наплутав!

А ми тим часом робимо вправи зі своїм сином і (професіоналом своєї справи) Maryna Gurak, фізичним терапевтом Альоши. Також 3-4 рази на день даємо їсти Льошці через отакенний великий шприц, прямо в шлунок(найбільше його бажання зараз-це поїсти ротом, щось смачне, наприклад суші, він так каже). Отакі справи друзі», - написав батько хлопця.

На сторінці Сергія Хоменка також розміщено відео з даними процедурами в лікарні.

Відео дня

Нагадуємо, що на сайті Національної поліції в Житомирській області з’явилося повідомлення про оголошення підозри водієві, який травмував у ДТП 17-річного пішохода:

«3 серпня близько 23:45 житель Коростишівської громади, керуючи «Volkswagen Passat СС», допустив наїзд на пішохода поблизу с. Мамрина. Унаслідок ДТП юнак отримав травми. Водій після скоєного залишив місце дорожньо-транспортної пригоди, а хлопця - без допомоги».

4 серпня поліцейські розшукали транспортний засіб на території одного з приватних місцевих підприємств та вилучили його.

Того ж дня слідчі затримали водія автомобіля, 40-річного жителя Коростишівської громади, у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

5 серпня йому повідомлено підозру за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

6 серпня судом обрано запобіжний захід тримання під вартою з правом внесення застави 80 прожиткових мінімумів - 214 720 грн.

Нині триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 286, ч. 1 ст. 135, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України».

В лікарні «Охматдит» в Києві постраждалому 16-річному Олексію Клименку було зроблено ампутацію ноги.

P.S. Відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також:

https://zt.20minut.ua/DTP/hloptsyu-yakiy-postrazhdav-v-dtp-za-uchastyu-sina-eks-nardepa-amputuva-11870052.html

https://zt.20minut.ua/DTP/batki-postrazhdalogo-pislya-dtp-hloptsya-vvazhayut-scho-politsiya-nama-11869283.html

Відео:  https://www.youtube.com/watch?v=Lm5LX4gMJhI

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (6)
  • Людмила Шелковская

    Господи допоможи йому одужати)🙏🙏🙏
  • Galyna Zakharets Yavorenko

    Живемо у державі , де нема законів для суддів , прокурорів , депутатів і їх синків 🤬
  • Діна Кравченко

    Господи Боже допоможи одужати дитині.
  • Галина Вовк

    Кріпися,борися. Такий молодий хлопець. Стільки травм ,це як треба було їхати і збити людину. Яка була та швидкість.

    Галина Вовк reply Галина Вовк

    Galyna Zakharets Yavorenko я розумію. К мене особисто один придурок збив брата і той помер. І судимося 5 років.  Я розумію ,що винен,але ви правильно написали син депутата

    Galyna Zakharets Yavorenko reply Галина Вовк

    Галина Вовк син екс-нардепа Зайця , втік із місця дтп , а дві бригади поліцейських даже нічого і не замітили , як завжди , справу хочуть зам' яти 🤬

keyboard_arrow_up