Поліція перевіряє повідомлення про замінування двох вищих навчальних закладів у м. Житомирі

Поліція перевіряє повідомлення про замінування двох вищих навчальних закладів у м. Житомирі

31 липня до поліції надійшли повідомлення від адміністрацій двох вищих навчальних закладів обласного центру про отримання близько 13.00 електронних листів із сповіщенням про закладення у приміщеннях ВНЗ вибухівки.

Нині на місцях подій працюють поліцейські та інші екстрені служби, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

За обома адресами виїхали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділу поліції, працівники вибухотехнічної служби ГУНП, кінологи, патрульні та представники інших правоохоронних відомств і екстрених служб.

Поліцейські обмежують доступ до потенційно небезпечних територій. Також проводиться евакуація людей з приміщень закладів. Патрульні поліцейські забезпечують безпеку руху транспорту.

Відео дня

Фахівці вибухотехнічної та кінологічної служб ГУНП проводять ретельний огляд навколишніх територій та приміщень.

Інформація про події зареєстрована та розпочаті заходи зі встановлення авторів повідомлень.

Нагадуємо, це вже четвертий випадок "мінування" вишів цього літа, крім того, вибухіву нещодавно шукали в Житомирській ОДА.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до рф граніт для виготовлення пам’ятників загиблим рашистам photo_camera 12:15 На вулиці Театральній у Житомирі помер чоловік 12:00 50 FPV - дронів та 2 "Мавіки" полетіли на передову: Житомир передав чергову допомогу військовим photo_camera 11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up