На Житомирщині засуджено організовану злочинну групу, яка незаконно виготовила майже 15 тонн алкоголю для продажу

На Житомирщині засуджено організовану злочинну групу, яка незаконно виготовила майже 15 тонн алкоголю для продажу

Знаряддя та засоби вчинення злочину будуть конфіскувані у дохід держави, а незаконно виготовлену продукцію знищать.

Прокуратурою Житомирської області забезпечено публічне обвинувачення  у кримінальному провадженні стосовно організованої групи, яка налагодила незаконне виготовлення, зберігання, збут та транспортування з метою збуту алкогольних напоїв.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Вироком Корольовського районного суду міста Житомира (13.02.2018) учасників групи визнано винними у скоєнні злочинів за ч. 3 ст. 28, ч. 1 та ч. 2 ст. 204 КК України та призначено покарання у виді штрафу відповідно до санкції статті.

Відео дня

Також  судом ухвалено знаряддя та засоби вчинення злочину, у тому числі обладнання для масового виробництва алкоголю, конфіскувати у дохід держави, а незаконно виготовлену продукцію – знищити.

Як повідомлялося раніше,  житель Київської області з корисливих мотивів, не маючи відповідної ліцензії на виготовлення і торгівлю алкогольними напоями, у вересні 2017 року створив організовану злочинну групу, до складу якої залучив двох осіб - жителя Житомирської  та Київської областей.

Зловмисники у нелегальному господарському приміщенні на Київщині встановили обладнання та незаконно виготовляли алкогольні напої. Під час санкціонованого обшуку було вилучено майже 15 тонн алкоголю, призначеного для продажу у різних областях, у тому числі у Житомирі.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up