На Житомирщині слідчі поліції оголосили підозри учасникам міжрегіональної організованої групи наркодилерів

На Житомирщині слідчі поліції оголосили підозри учасникам міжрегіональної організованої групи наркодилерів

18 березня детективи Слідчого управління ГУНП Житомирщини за оперативного супроводження УСБУ регіону та процесуального керівництва обласної прокуратури оголосили про підозру у продажі наркотичних засобів та психотропних речовин трьом наркодилерам, які діяли у складі організованої злочинної групи.

Двом чоловікам та жінці, дружині одного з них, загрожує до 12 років ув’язнення, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Нагадаємо,  діяльність цього угруповання правоохоронці заблокували 19 лютого.

Організатором злочинного синдикату став 30-річний житель Житомирського району, який раніше вже був засуджений за причетність до незаконного обігу наркотиків. Цього разу він організував продаж особливо небезпечних засобів і психотропних речовин через Telegram-канал.

Відео дня

До свого «бізнесу» залучив дружину та 40-річного наркозалежного приятеля в якості кур’єра. Товар для збуту ділки отримували оптовими партіями через поштові відправлення. Потім фасували на дрібний опт і «дози» і завдяки цьому їх прибуток зростав у рази.

Через сервіси поштового зв’язку члени угрупування відправляли наркотичні засоби та психотропні речовини по всій Україні, маскуючи свій товар серед дитячого одягу, іграшок чи інших речей. Розрахунок проводився через систему електронних платежів.

Зібравши достатньо доказів злочинної діяльності угрупування та отримавши результати відповідних експертних досліджень, слідчі оголосили трійці підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3
ст. 307 КК України, а саме - незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин, особливо небезпечних психотропних речовин, вчинених повторно, у складі організованої групи.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:41 Збір затискачів від упаковок з хліба! Житомиряни, долучайтесь, це працює на перемогу! 11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up