На Житомирщині невідомі вкрали в пенсіонерки 30 тисяч гривень

На Житомирщині невідомі вкрали в пенсіонерки 30 тисяч гривень
Зловмисники зайшли до помешкання жительки м. Малина під приводом продажу цукру та, відволікши увагу господині, викрали її заощадження. Нині правоохоронці розшукують крадіїв і закликають полісян бути пильними та не довіряти незнайомцям.

Як з’ясували працівники слідчо-оперативної групи Малинського МВ УМВС, по обіді до домогосподарства 74-річної малинчанки автомобілем під’їхали двоє чоловіків та жінка. Вони запропонували господині придбати за зниженими цінами цукор або муку. Пенсіонерка погодилася на пропозицію.

Вона пішла до іншої кімнати, де взяла необхідну суму грошей, а решту заощаджень лишила на ліжку. Коли жінка розрахувалась, продавці повідомили, що навзамін вона ще має віддати їм порожній мішок. Тож жінка змушена була йти у підсобне приміщення. Коли ж повернулася, помітила, що у цей час один з чоловіків виходив з будинку. Після цього й решта незнайомців поспіхом покинули чуже подвір’я. 

Тільки за деякий час пенсіонерка виявила, що зникли всі її заощадження. Вона розповіла про це доньці, яка й повідомила до міліції.

Відео дня

Нині правоохоронці розшукують злодіїв та застерігають жителів Житомирщини від надмірної довірливості та легковажності.

Пам’ятайте, що не варто впускати до будинку незнайомих людей, які пропонують купити або придбати продукти чи речі, провести ремонт техніки прямо на дому, розповсюджують «акційну» продукцію, надають «соціальну допомогу» чи ще під якимось надуманим приводом хочуть потрапити до вашої домівки.

Не зберігайте великі суми грошей вдома, особливо у легкодоступних місцях - шафах, тумбочках, під матрацами тощо. Не демонструйте при незнайомцях власні сховки із заощадженнями та цінними речами.

Якщо все ж таки з вами сталася подібна неприємність, негайно зверніться до міліції. Це дасть можливість оперативно встановити та затримати зловмисників.

За інформацією Малинського МВ УМВС

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:19 Трьох викладачів професійного ліцею Житомира викрили на антиукраїнській агітації: заперечували воєнні злочини рф 16:00 У Житомирі трьом наркоділкам повідомили про підозру за виготовлення амфетаміну 15:40 На території Житомирської громади заборонено продаж алкоголю з 22:00 до 8:00 15:20 На Бердичівщині поліція розшукує безвісно зниклого 42-річного чоловіка Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 15:00 У голови Житомирської ОВА - 15 радників: «Антикорупційний штаб» розповідає про одну з найбільш загадкових посад в Україні 14:40 У Станишівці вантажівка збила пішохода - чоловік в лікарні 14:20 В одному з сіл Житомирського району місцевий житель смертельно поранив сусідського кота з пневматичної гвинтівки 14:00 «Банківські працівники» з в’язниці спустошували рахунки пенсіонерів – на Житомирщині судитимуть злочинне угруповання photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: напередодні свята photo_camera 12:41 Ветерани можуть скористатися програмою безоплатного зубопротезування 12:20 Як потрапити до 1 класу дитині без прописки? Відповідає Департамент освіти Житомирської міської ради 12:00 Як тепер видалятимуть засохлі й пошкоджені дерева та обрізатимуть крони дерев на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків Житомирської громади 11:40 4 і 5 травня в Свято-Михайлівському кафедральному соборі відбудеться освячення великодніх пасок 11:18 На трасі Київ-Чоп пенсіонер на електроциклі зіткнувся з автівкою photo_camera 11:00 Дотримуйтеся заходів особистої та громадської безпеки упродовж Великодніх свят 10:40 У Житомирі у Великодню ніч буде посилено роботу громадського транспорту 10:20 У Житомирі неподалік ринку «Хмільники» пограбували пенсіонера 10:00 Трагедія у селі Поліське: застреленими з вогнепальної зброї знайшли цілу родину photo_camera 09:40 Окупанти втратили 1270 осіб за добу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up