На Житомирщині молода жінка викинула новонароджену дитину у сміттєпровід

На Житомирщині молода жінка викинула новонароджену дитину у сміттєпровід
Повідомлення про те, що у сміттєзбірнику лежить мертва дитина, надійшло у чергову частину Оболонського районного управління по спец-лінії "102". Тіло знайшла двірник одного зі столичних ЖЕКів.

Відкривши двері сміттєзбірника, вона звернула увагу на особливий пакет. Цікавість взяла верх. Зазирнувши в поліетиленовий пакет, жінка жахнулася - всередині знаходилося тільце мертвого немовляти.

У той же день правоохоронці встановили особу матері, яка вбила власну дитину, тільки народивши її. Як встановили правоохоронці, свою новонароджену дитину вбила 21-річна уродженка Житомирської області, яка разом з сестрою знімала одну зі столичних квартир. Дівчина вже має 4-річного сина, який живе з її батьками. Тата у першої дитини немає, тому батьки її попередили, - якщо вона завагітніє другий раз, вони від дочки відмовляться.

Свою другу вагітність дівчина ретельно приховувала. Їй це вдалося через надмірну вагу і щільну статуру.

Відео дня

Другу дитину дівчина народила в ніч на 10 жовтня у себе вдома, зачинившись у ванній кімнаті. Сама прийняла у себе пологи. На світ з'явився хлопчик. Мати поклала немовля в поліетиленовий пакет та з 6-го поверху одного зі столичних будинків спустила в сміттєзбірник.

За фактом умисного вбивства матір'ю новонародженої дитини відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.117 КК України. Зараз з'ясовуються обставини смерті малюка. Призначено низку експертиз, зокрема, судово-медична, яка встановить причину смерті новонародженого.

Цією статтею передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5-ти років.

За повідомленням прес-служби столичної міліції

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:34 «Ваша онука вчинила правопорушення»: через шахрайську схему бердичівська пенсіонерка втратила 10 тисяч гривень 17:00 Спортсмени Житомирщини завоювали 12 нагород на Чемпіонаті Європи з Комбат Дзю-Дзюцу 16:40 У Хорошівській громаді жінка нанесла чоловіку ножове поранення, а потім сама викликала швидку 16:20 Обережно: кліщі! Як захиститися та що робити, якщо ви знайшли кліща на тілі Від читача 16:41 Приєднуйтеся до ініціативи «BRAMA» та станьте частиною кіберполіції. 16:03 Повістки зможуть автоматично формуватись та заповнюватись даними з Реєстру військовозобов’язаних «Оберіг» 15:40 У Коростені вночі шукали двох підлітків - ховалися в парковій зоні 15:26 До уваги водіїв!  На автодорозі Київ — Ковель — Ягодин - ДТП з потерпілими, рух в напрямку міста Києва перекрито photo_camera 15:20 У Житомирі презентували фінальну версію архітектурної Концепції скверу на Замковій Горі photo_camera 15:00 "На щиті" повернувся Герой В'ячеслав Колотуша 14:40 Тиждень в Україні буде теплим і навіть спекотним 14:20 На пожежі в житловому будинку в с. Словечно загинув чоловік, його брат отримав опіки photo_camera 14:00 Сьогодні у Житомирі зустріли ветеранів — учасників щорічного велопробігу «Шануємо пам'ять захисників України» photo_camera 12:40 На вихідних в області сталося три ДТП за участю мототранспорту 12:20 Захворюваність на грип і ковід знизилась в порівнянні з попереднім тижнем на 8% 12:00 На Житомирщині відбувся відкритий чемпіонат області з гирьового спорту пам'яті Віталія Морозова photo_camera 11:34 У нічній ДТП у Житомирі травмовано трьох людей: розшукують одного з водіїв-учасників photo_camera 11:17 На Житомирщині ТЦК розшукують 8289 ухилянтів, а знайшли тільки 2452 11:00 Гороскоп на тиждень 20 - 26 травня 10:41 Зарплати та тривалість робочого тижня у країнах світу та у Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up