На Житомирщині мати залишила немовля в маршрутці міжобласного сполучення

На Житомирщині мати залишила немовля в маршрутці міжобласного сполучення
Близько 10 години 28 лютого до Чуднівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від водія маршрутки про виявлення покинутої на сидінні мікроавтобуса 2-х місячної дитини. Після короткотривалої зупинки транспортного засобу, пасажири, повертаючись до салону, побачили навмисно залишене матір’ю немовля. Триває з’ясування всіх обставин.

Наразі встановлено, що мікроавтобус сполученням «Київ-Хмельницький» зупинився поблизу одного з придорожніх кафе у Чуднівському районі Житомирщини. Після нетривалого перепочинку водій та пасажири повернулися до салону, де з’ясувалась відсутність однієї з пасажирок, а на її сидінні – залишене немовля.

На місце події викликали працівників міліції та розпочали пошуки жінки. Після огляду лісопосадки, розташованої неподалік, було знайдено молоду жінку, яка намагалася заховатись. 

Повідомив начальник Чуднівського РВ УМВС Анатолій Корнієць, у розмові з правоохоронцями вона пояснила, що вирішила залишити дитину, бо не має наміру у подальшому її виховувати. Наразі встановлено, що жінка, 1990 року народження, жителька Хмельниччини. За її словами у неї вже є двох дітей, однак вона позбавлена батьківських прав.

Нині триває з’ясування всіх обставин. На місці події також працюють лікарі та працівники соціальних служб.

 

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Покарати матір зозулю.в якої нема совісті та материнського інстинту.родить зараді фінансової  допомоги на немовля.Цій людині штраф 51 грвень.це не покарання це  позор.Хотяб  покарання 1 рік виправних робіт.щоб невела розгульне життя..Людина ніколи не працювала.тай творить чудеса.покарати злочинця пока ще не пізно.Слідующу дитину вона вже в маршрутці незалише. а понесе на смітник!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:39 Пропонуємо працевлаштування для ветеранів, - Мінсоцполітики 12:20 На перехресті вулиць Грушевського та Князів Острозьких до суботи не працюватиме світлофор 12:00 В ОВА підписали меморандум, що сприятиме швидкому розмінуванню потенційно небезпечних територій Житомирщини 11:40 Депутат парламенту Естонії Крісто Енн Вага відвідав Житомир в рамках благодійного велопробігу з Таллінна до Києва photo_camera Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 11:20 У Житомирі вирішили не запускати фонтани цього літа 11:00 Допоможіть у розшуку безвісно зниклого 65-річного жителя Бердичівського району 10:40 Відомі результати обласного етапу всеукраїнського відкритого заходу з авіамодельного спорту в класах повітряних зміїв 10:20 На Звягельщині після розпиття спиртного чоловік вбив приятеля 10:00 Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження 09:39 Втрати росіян зросли на 20 танків і 1030 осіб 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 2 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 2 травня: все про цей день, яке свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:49 Тисячі пасок передали військовим на передову 17:26 Рятувальники відкачують воду із підтоплених приватних домоволодінь 17:00 Роботодавці можуть отримати понад 100 тисяч гривень для облаштування робочого місця одному з працівників 16:40 50-річному жителю Андрушівки повідомлено про підозру у вбивстві матері - подробиці справи 16:18 У Житомирі пограбували громадянина США: забрали 40 тисяч гривень 16:01 У Житомирі відбувся чемпіонат області з боротьби самбо 15:40 Мінсоцполітики оголосило фінальний у 2024 році відбір громад на участь у проєкті з формування життєстійкості
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up