На території чуднівського ліцею двоє селян зрізали 12 акацій для власних потреб

На території чуднівського ліцею двоє селян зрізали 12 акацій для власних потреб

4 березня до Чуднівського відділення поліції звернувся керівник місцевого ліцею із повідомленням про незаконну порубку дерев. Під час перевірки обставин події поліцейські встановили причетність до злочину двох місцевих жителів. Розпочато розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Приміщення навчального закладу розташовані у парковій зоні. Працівники ліцею уранці виявили в одній з його частин зрізані та складовані дерева акації, про що й повідомили поліцейським.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи зафіксували  незаконну вирубку 12 дерев діаметром понад 20 см. Під час першочергового з’ясування обставин було встановлено, що до злочину можуть бути причетні  жителі с. Турчинівки. Згодом під час перевірки цієї інформації підозри підтвердились – 37-ми та 61-річні чоловіки задумали та зрізали дерева для власних потреб. От тільки перевезти їх збирались наступної ночі.

Відео дня

Нині за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Подано клопотання про проведення відповідних експертних досліджень.

- І зрізану деревину, і бензопилу, що ймовірно була знаряддям вчинення правопорушення, експертами вилучено, - розповів начальник Чуднівського відділення поліції Анатолій Корнієць. – Втім і самі чоловіки теж не заперечують своєї причетності до порубки.

Санкція статті передбачає відповідальність за такі дії від штрафу і аж до 3-річного ув’язнення.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Ірина

    Певно, чуднівській поліції нема більше що розслідувати і про що писати))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА Від читача 14:20 Маленьким житомирчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут…
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up