Мобільні телефони - легка здобич для крадіїв

Мобільні телефони - легка здобич для крадіїв

Правоохоронці попереджають: мобільні засоби зв’язку, планшети та інші ґаджети – легка здобич для злодіїв.

А відтак радять з обережністю довіряти вартісні речі дітям і самим не забувати про правила поведінки з ними у публічних місцях, - застерігає відділ комунікації поліції у Житомирській області. 
Мобільний телефон вартістю понад 6 тисяч гривень витягнув невідомий із сумки 47-річної жительки обласного центру. Подія трапилась увечері, коли жінка знаходилась у дворі багатоквартирного будинку і залишила на мить свою ношу без нагляду біля під’їзду. Поліцейські обґрунтовано підозрюють у причетності до крадіжки 33-річного житомирянина, в якого й вилучили викрадений телефон.
Також у результаті вжитих необхідних заходів правоохоронці встановили раніше судимого молодика, який викрав одразу два мобільника та особисті документи у 19-річної студентки. Дівчина повідомила про прикрість наприкінці жовтня, зазначивши, що помітила відсутність ґаджетів після відпочинку в одному з житомирських розважальних комплексів. 
Поліцейські Коростенського ВП ГУНП розшукали 36-річного раніше судимого чоловіка, який зазіхнув на сучасний мобільник школяра вартістю понад 4 тисячі гривень. Подія трапилась у райцентрі на спортивному майданчику, де 14-річний хлопець тренувався, залишивши без нагляду свої речі. 
За всіма вказаними та іншими подібними фактами нині тривають досудові розслідування. Потенційним злодіям за такі протиправні дії, відповідно до чинного законодавства, загрожує покарання від штрафу і аж до ув’язнення строком до 3 років.
Водночас поліцейські закликають громадян і самим подбати про безпеку своїх речей. Не залишайте вартісні ґаджети, гаманці зі значною сумою грошей, сумки тощо без нагляду у легкодоступних місцях навіть на нетривалий час. Будьте обачними та обережними, адже вашою легковажністю користуються потенційні зловмисники. 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up