Міліція розпочала пошуки вбивці 16-річної дівчини. Фото

Міліція розпочала пошуки вбивці 16-річної дівчини. Фото
Уночі 26 червня до Житомирського РВ УМВС надійшло повідомлення про зникнення 16-річної житомирянки. Тіло дівчинки знайшли під ранок під час обстеження території водойми, де вона відпочивала. Триває з’ясування всіх обставин та встановлення вбивці.

Приблизно о 2-й годині до міліції звернулась 35-річна житомирянка із заявою про те, що 25 червня о 15 год. пішла з дому її донька, 1999 р.н., учениця 10 класу, і до цього часу не повернулась. Дівчинка мала намір з подругою покупатися на Соколовському кар’єрі.

Під час перевірки повідомлення було з’ясовано, що діти дійсно кілька годин відпочивали на березі водойми, а приблизно о 18.00 розійшлися, щоб повернутись додому.

Правоохоронці розпочали обстеження прилеглої до кар’єра території із застосуванням розшукового собаки. Приблизно о 4-ій ранку 26 червня в лісосмузі, неподалік водойми, було виявлено тіло дівчини із ознаками насильницької смерті.

Відео дня

На разі розпочато кримінальне провадження за  ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. На місці події працювали слідчо-оперативні групи УМВС та Житомирського РВ УМВС, інші служби. Триває з’ясування всіх обставин та осіб (особи), причетних до вбивства.

Призначено судово-медична експертиза щодо причин смерті дівчини.

За повідомленням прес-служби УМВС України в Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up