Кримінальний дайджест: вкрали велосипед і борони

Кримінальний дайджест: вкрали велосипед і борони

Відділ комунікації поліції Житомирської області повідомляє про кримінальні правопорушення минулої доби.

Лугинська поліція шукає велосипедну крадійку

20 лютого до місцевого відділення поліції надійшло повідомлення про крадіжку з приватного домогосподарства велосипеда. Заявник вказав поліцейським на ймовірну зловмисницю. Нині триває з’ясування обставин події та розшук причетної до правопорушення особи.

За словами 55-річного жителя с. Старих Новаків, двоколісник було викрадено з його подвір’я у період з 15.00 19 лютого до ранку 20 лютого. Пенсіонер зазначив, що підозрює у крадіжці свою знайому, яку знає тільки на ім’я.

Відео дня

У ході проведених заходів працівники поліції з’ясували, що до вчинення правопорушення може бути причетна 26-річна жителька сусіднього населеного пункту. Нині триває встановлення обставин події та розшук жінки.

Відповідно до чинного законодавства крадіжка карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.

На Романівщині поліцейські встановили причетних до крадіжок з приватних садиб

20 лютого до Романівського відділення поліції надійшло два повідомлення про крадіжки майна з осель жительок с. Ягодинки. У ході проведених першочергових дій правоохоронці встановили причетних до правопорушень та вилучили у них викрадене.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи поліції з’ясували, що з підсобного приміщення 73-річної жительки району було викрадено дві борони та січкарню. А з оселі 70-річної  місцевої жительки зникли два металевих ліжка. Зловмисники  потрапили до приміщень, зірвавши навісні замки. Вони скористались тим, що обидві господині тривалий час не були вдома: одна з пенсіонерок перебуває у лікарні, а інша – гостює у доньки.

У ході проведених заходів працівники поліції встановили, що до вчинення правопорушень причетні двоє місцевих жителів віком 47 та 15 років. Старший чоловік намагався здати викрадене на металобрухт, про що односельці й повідомили поліцейським.

Нині триває подальше з’ясування обставин події.

Відповідно до ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України за такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області 11:00 Житомирський музично-драматичний театр тимчасово йде у відпустку через брак фінансування 10:40 У Малині на пожежі загинула людина 10:22 Молодикам, які забили до смерті односельчанина на Чуднівщині, повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи 10:00 Карколомна ДТП у Житомирі: на вулиці Параджанова кросовер зіткнувся з електроопорою 09:41 Втрати росіян: мінус 5 танків, 29 артсистем і 800 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 23 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 23 квітня: все про цей день, свята, традиції і погода у Житомирі 17:52 У Житомирі та області потрібні донори крові всіх груп з негативним резус-фактором 17:32 Оновлено штрафи за неявку до ТЦК 17:00 Помірно тепло і з дощами: погода найближчих днів 16:37 Бердичівлянин віддав шахраям більше пів мільйона гривень за неіснуюче авто 16:20 Гуманітарний Хаб "Житомир" передав Сумщині 4 тонни необхідних медикаментів загальною вартістю 12 мільйонів грн photo_camera 16:00 Двох загиблих Героїв-житомирян провели в останню путь 15:41 У прикордонні Житомирської області не планують обмежувати перебування чоловіків призовного віку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up