Арсенал зброї вилучили поліцейські з приватного будинку жителя Житомирського району

Арсенал зброї вилучили поліцейські з приватного будинку жителя Житомирського району

18 березня поліцейські провели санкціонований обшук у приміщенні, що належить 36-річному жителю Харитонівської громади. У результаті вилучили кілька пістолетів-кулеметів, револьвер та набої. Нині триває досудове розслідування.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області, слідчі Слідчого управління ГУНП Житомирщини спільно з оперативниками карного розшуку та за участі спецпризначенців КОРД провели заходи у с. Смолівці. У нежитловому будинку, розташованому у населеному пункті, поліцейські виявили небезпечні предмети. Зокрема, у приміщенні знайшли незареєстровані револьвер, два пістолета-кулемета, майже 300 набоїв різного калібру, магазини до пістолетів-кулеметів та пристрій для безшумної стрільби.

Господар, 36-річний місцевий житель, відмовився надати будь-які пояснення.

Відео дня

Усе вилучене буде направлене на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Нині слідчі з’ясовують усі обставини події, у тому числі походження зброї та мету, з якою чоловік зберігав увесь арсенал.

Відповідно до ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, з початку року поліцейські Житомирщини розпочали 29 кримінальних проваджень щодо незаконного поводження зі зброєю.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 28 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 Які послуги реабілітації безкоштовно надаються ветеранам та ветеранкам? 17:22 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу буде можливо лише з використанням онлайн-системи 17:01 Три заклади охорони здоров’я Житомирської області надають послуги раннього втручання 16:37 За незаконну порубку сосен жителі Малинщини мають сплатити нанесені збитки - близько 120 тис грн 16:20 До уваги рибалок! З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 16:18 Чоловік і жінка з Волицької громади вбили свого знайомого і закопали у себе на подвір’ї 16:00 Березень на Замковій горі. Фоторепортаж photo_camera 15:41 У Житомирі розпочалася 57-а сесія «Школи місцевого самоврядування» photo_camera 15:40 На проспекті Миру вантажівка збила 13-річну дівчинку 15:20 З початку року Патрульна поліція Житомирщини отримала понад 80 завідомо неправдивих викликів 15:00 Студенти Житомирської політехніки висадили понад 2400 сіянців дуба та сосни на території Коростишівського лісового господарства photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up