Житомирянин каже, що його побили через будівництво АТБ

Житомирянин каже, що його побили через будівництво АТБ
Люди, які представляють ПП «Олеся», на землі якого будується славнозвісний маркет АТБ, намагаються ошукати жителів по Театральній, 5Б. Мешканцям принесли договори, у яких було прописано, що вони не мають претензій до будівництва супермаркету АТБ на Київській, 6.

Люди, які прийшли з договорами, представилися членами громадською організації «Майдан» в Житомирській області.

Житель будинку, земельна ділянка якого прилягає до скандального будівництва у центрі Житомира, каже, що ніяких документів підписувати не збирався, але його у цьому наполегливо переконували.

«Я вже давно воюю за свою ділянку. У мене є всі документи на землю. За те, що я не поступаюся у цьому питанні, мене навіть били бандити», - розповідає Арнольд Маржаєвський.

Відео дня

Натомість представники Автомайдану переконані, що людей, будинки яких межують з будівництвом на Київській 6, хочуть ошукати.

«Людей хочуть розвести на гроші. Це роблять люди, які на пряму отримують гроші від славнозвісного забудовника», - каже активіст авто майдану Олександр Таргонський.

Натомість Олександр Ткачук, який прийшов з договорами до людей, каже, що ніякого злого умислу у його діях немає.

«Ми хочемо, щоб конфлікт було вирішено. Тому і прийшли з конкретними пропозиціями до людей», - наголосив представник ГО «Майдан» Ткачук.

Активісти різних громадських організацій неодноразово пікетували АТБ, аби заборонити їм зводити в центрі магазин. У міській раді працювала депутатська комісія, утім представники АТБ цю комісію довго ігнорували.

Після того, як активісти повалили паркан навколо будівлі, вони поїхали до ПП "Олеся", яке є власником земельної ділянки. За адресою на Вітрука, де розташований офіс "Олесі", виявився також маркет АТБ. Адміністрація маркету повідомила, що "Олеся" орендує в них тільки 1 стіл і зараз нікого із представників підприємства немає.

Нещодавно компанія АТБ через Дніпропетровський суд відмінила рішення про ануляцію декларації на будівництво.

За матеріалами Першого житомирського.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:49 Тисячі пасок передали військовим на передову 17:26 Рятувальники відкачують воду із підтоплених приватних домоволодінь 17:00 Роботодавці можуть отримати понад 100 тисяч гривень для облаштування робочого місця одному з працівників 16:40 50-річному жителю Андрушівки повідомлено про підозру у вбивстві матері - подробиці справи Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 16:18 У Житомирі пограбували громадянина США: забрали 40 тисяч гривень 16:01 У Житомирі відбувся чемпіонат області з боротьби самбо 15:40 Мінсоцполітики оголосило фінальний у 2024 році відбір громад на участь у проєкті з формування життєстійкості 15:20 Житомирських десантників нагородив командувач Десантно-штурмових військ бригадний генерал Ігор Скибюк photo_camera 14:50 Біля Зарічан - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 14:40 За нічну зміну патрульні задокументували 10 фактів керування транспортними засобами з ознаками сп'яніння 14:21 Романівський «VIVAD» став чемпіоном відкритого міського турніру з футболу імені Миколи Сюсюри photo_camera 14:00 Житомирський обласний краєзнавчий музей запрошує на відкриття фотовиставки «Полк Азов — Янголи Маріуполя» 12:41 В Україні з 1 травня набувають чинності важливі зміни до правил дорожнього руху 12:20 В Андрушівці син зарубав мати, а рештки намагався спалити в печі. ВІДЕО play_circle_filled photo_camera 12:00 У Житомирі в перші дні травня буде по-літньому тепло 11:40 У ніч на 1 травня небо над Україною освітили блакитні спалахи: можливо, це був метеорит 11:20 Овруцькі рятувальники допомогли працівникам екстреної медичної допомоги транспортувати хвору людину до лікарні 11:00 Вже цього тижня змінюються правила для "обмежено придатних" 10:40 Пакунок малюка: як його отримати та що до нього входить? ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up