Як правильно заповнити декларацію для призначення субсидії? Відео

Як правильно заповнити декларацію для призначення субсидії? Відео
Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та заступник начальнику відділу державних соціальних допомог департаменту праці та соціального захисту облдержадміністрації Наталя Крошко в прямому ефірі телеканалу «СК-1» 15 квітня пояснювали особливості призначення житлової субсидії.

За словами Ярослава Лагути, станом на 4 квітня 100% заяв і декларацій було доставлено споживачам послуг. Роботу з розповсюдження бланків на Житомирщині розпочали найпершими в Україні.

Заповнені бланки можна занести особисто до управлінь соцзахисту за місцем проживання, надіслати поштою або звернутися до визначених уповноважених осіб, що є у кожній селищній і сільській раді.

Не потрібно збирати ніяких додаткових довідок, наголосив заступник голови облдержадміністрації. По області розповсюджено листівку «Три кроки до субсидії», в якій пояснюється, що потрібно заповнити заяву і декларацію, надіслати їх і отримати лист-відповідь про призначення субсидії. Розмір субсидії буде вказано у наступних квитанціях за комунальні послуги.

Відео дня

З усіх питань щодо субсидій можна звертатися за телефонами «гарячої лінії»: управління праці та соціального захисту населення Корольовської районної ради м. Житомира – 33-19-34, 33-10-53, управління праці та соціального захисту населення Богунської районної ради м. Житомира – 42-50-25, 42-50-00, 42-50-24, департаменту праці та соціального захисту населення – 24-14-08.

Гості студії відповіли на питання глядачів. Так, право на субсидію має особа, на яку відкрито особовий рахунок за місцем реєстрації. Це може бути особа, яка винаймає житло на підставі договору оренди.

Субсидія, пояснила Наталя Крошко, призначається з урахуванням соціальних норм та нормативів користування комунальними послугами. З 1 жовтня соціальна норма житла, на яку надається житлова субсидія, складає 13,65 кв. м на 1 особу та додатково 35,22 кв.м на сім’ю.

Цей вид державної допомоги вперше буде призначатися на підставі даних, задекларованих споживачем послуг. У разі неправильно вказаних доходів надміру нарахована субсидія повертається громадянином у подвійному розмірі.

За повідомленням прес-служби Житомирської облдержадміністрації

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Александр Матвиенко

    Вообще охренели, сегодня 29.04.15 "...станом на 4 квітня 100% заяв і декларацій було доставлено споживачам послуг..." Ни мне, ни кому из моих знакомых ничего не присылали.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:25 Четверо бердичівлян втратили понад 65 тисяч гривень через шахрайські схеми 17:00 Стартапи Житомирщини можуть отримати до $50 000 гранту від УФС та WNISEF 16:40 У Тетереві поблизу пішохідного мосту помітили жовту піну - екологи взяли проби води 16:20 Незаконна риболовля на річці Ірша: два чоловіки ловили рибу сітками Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 16:00 У Житомирі листоноша присвоювала пенсії, субсидії і гроші за періодику 15:39 На фронт від Житомира передали обладнання на понад 232 тисячі гривень 15:20 Героїчно загинув 23-річний житомирянин Владислав Горбач 15:00 Штрафи для ухилянтів збільшать 14:40 На Коростенщині пройшли тактико-спеціальні навчання по гасінню лісових пожеж photo_camera 14:40 На об'їзній Коростишева - ДТП з потерпілими, рух ускладнено! 14:20 У п'ятницю в Україні очікується зниження температури повітря - синоптик 14:00 У струмку у провулку Корбутівському відібрали проби води - можливе забруднення 12:39 Пропонуємо працевлаштування для ветеранів, - Мінсоцполітики 12:20 На перехресті вулиць Грушевського та Князів Острозьких до суботи не працюватиме світлофор 12:00 В ОВА підписали меморандум, що сприятиме швидкому розмінуванню потенційно небезпечних територій Житомирщини 11:40 Депутат парламенту Естонії Крісто Енн Вага відвідав Житомир в рамках благодійного велопробігу з Таллінна до Києва photo_camera 11:20 У Житомирі вирішили не запускати фонтани цього літа 11:00 Допоможіть у розшуку безвісно зниклого 65-річного жителя Бердичівського району 10:40 Відомі результати обласного етапу всеукраїнського відкритого заходу з авіамодельного спорту в класах повітряних зміїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up