У Житомирі перевернувся мікроавтобус з футбольною командою

У Житомирі перевернувся мікроавтобус з футбольною командою
У центрі міста 29 серпня вночі на перехресті вулиць Щорса та Котовського легковий автомобіль Peugeot зіткнувся із мікроавтобусом MERCEDES Sprinter, що перевозив футбольну команду. Мікроавтобус перевернувся та зупинився біля узбіччя за кілька десятків метрів від місця зіткнення.

На місце події одразу приїхали працівники Державтоінспекції та карета швидкої допомоги. Медики одразу надали всю необхідну допомогу потерпілим, проте до лікарні учасники ДТП їхати відмовились.

За словами очевидців, легковий автомобіль Peugeot рухався по головній дорозі (вул. Котовського) у напрямку центра міста. На перехресті мікроавтобус, який рухався від вулиці Київської по Щорса, не пропустив Peugeot.

‒ Світлофор вже мигав жовтим. Водій мікроавтобуса, мабуть, не місцевий, бо проігнорував дорожний знак і поїхав через перехрестя не зважаючи, що вулиця Котовського головна і автомобілі, які по ній їдуть, потрібно пропустити. Ще пощастило, що водій легкового автомобіля встиг відреагувати та вивернув трохи вліво. Через це удар мікроавтобусу прийшовся в задню частину кузова, Якби легковик не вивернув, без жертв напевно не обійшлося б, ‒ розповів очевидець ДТП.

Відео дня

Свідки аварії також повідомили, що у мікроавтобусі їхала футбольна команда з десяти чоловіків, які брали участь у змаганнях у Житомирі.

За матеріалами Житомир.today

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up