У Баранівському районі два ДТП: автомобіль зіткнувся з возом, а мотоцикл - з велосипедом

У Баранівському районі два ДТП: автомобіль зіткнувся з возом, а мотоцикл - з велосипедом

24 березня увечері на автодорозі Дубрівка-Висока Піч зіштовхнулись автомобіль та гужовий віз. А у с. Володимирівці дорогу не поділили мотоцикліст та велосипедист. За обома фактами поліцією розпочаті досудові розслідування.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Близько 17.50 у с. Берестівці, на автодорозі Дубрівка-Висока Піч, водій автомобіля «Peugeot Expert», 55-річний житель м. Баранівки, скоїв наїзд на гужовий віз, який, за попередніми даними, здійснював маневр повороту та не надав переваги у русі автомобілю.

У результаті ДТП травми отримали двоє 55-річних жителів району, які знаходились на возі. Обох було ушпиталено до травматологічного відділення Баранівської лікарні.

Відео дня

Цього ж дня близько 20.00 дорожньо-транспортна пригода сталася у с. Володимирівці.

Попередньо, водій мотоцикла «Днепр», 28-річний житель м. Новограда-Волинського, рухаючись у напрямку с. Суємців, здійснив наїзд на велосипедиста, 65-річного жителя м. Баранівки, який рухався назустріч.

У результаті ДТП обидва водія отримали травми. Велосипедиста було ушпиталено до травматологічного відділення Баранівської лікарні.

Нині триває з’ясування причин та обставин подій у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки.  Враховуйте погодні умови, час доби та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up