Ввечері суботи активісти Майдану почали встановлювати намети

Ввечері суботи активісти Майдану почали встановлювати намети
У Києві активісти, які вшановують пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні на Майдані Незалежності, почали встановлювати намети.

Як передає кореспондент УНІАН, великий намет учасники зібрання розбили з лівого боку від стели Незалежності.

До встановлення намету було задіяно близько 20 осіб. Активісти поміж бруківкою забили кілки та за допомогою мотузки укріпили намет.

На імпровізованій сцені на сходах стели Незалежності продовжується народне віче.

Відео дня

Також серед активістів можна помітити людей з шинами від автомобілів. В окремих місцях учасники зібрання складають шини одна на одну.

Люди продовжують грітися біля багать, розведених у сміттєвих баках.

Учасники зібрання активно обговорюють політичну та соціальну ситуацію в країні.

В свою чергу, за словами кореспондента телеканалу "112 Україна", намет встановили люди, що називають себе "Революційними правими силами" (також їх, нагадаємо, розшифровують як "Радикальні праві сили").

Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/society/1271367-aktivisti-pochali-vstanovlyuvati-na-maydani-nameti.html

 


Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/society/1271367-aktivisti-pochali-vstanovlyuvati-na-maydani-nameti.html

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up