Житомирська «Батьківщина»: Україна між війною та виборами (на правах реклами)

Житомирська «Батьківщина»: Україна між війною та виборами (на правах реклами)
На розширеній прес-конференції Житомирської обласної партійної організації «ВО «Батьківщина» говорили про виборчу кампанію, збір підписів за проведення референдуму щодо вступу в НАТО. А також аналізували суспільно-політичну ситуацію в країні. Зокрема, прийняття закону про особливий статус деяких районів Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної партійної організації.

Лідер «ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко наполягає на тому,  що голосування за Закон 16 вересня  за зачиненими дверима та в таємному режимі, після Революції Гідності – це повний абсурд.

Як зазначив голова обласної партійної організації Віталій Француз, це  питання є вкрай складним, адже в нас поховали вже понад  70 військовозобов’язаних, більше 100 людей пропало безвісти: «Ми одна з не багатьох областей, де мобілізована велика кількість людей. В той час, як у великій столиці в надцять разів менше. У нас, мабуть, не знайдеться людини, яка б виступила не за мир. І я за мир. Тим не, менш вибори в один тур не принесли миру, прийняття законів також не зупинило того, що сьогодні відбувається перегрупування, бойовики штурмують аеропорт. Мені не вкладається і в голові, як цей Закон буде співвідноситися з Конституцією».

Відео дня

Так, в обласній організації обурені і забороною ЦВК проведення референдуму щодо вступу України в НАТО. «Ми взяли участь у зборах ініціативної групи та разом з Юлією Тимошенко віднесли до ЦВК документи, як це складно не було. Їх прийняли.  Вступ до НАТО забезпечить мир на нашій землі», -  сказав голова ВМГО «Батьківщина молода» Євген Блощинський.

Голова облорганізації Віталій Француз зауважив, що це недопустимо  - віднімати у людей право визначатися, як себе захищати, посилаючись на судовий позов політика, який представляє партію абсолютно проросійського спрямування. Таким чином «Батьківщина» розпочинає збір підписів за проведення референдуму.

Тим не менш у цей нелегкий для України період у Верховній раді було прийнято рішення про проведення дострокових парламентських виборів. Житомирська обласна організація в них бере участь. Зокрема, по мажоритарним округам візьмуть участь голова Богунської районної партійної організації Людмила Янушевич(округ №62, місто Житомир), голова Новоград-Волинської районної організації Віктор Гончарук(округ №65, центр місто Новоград-Волинський) та інші.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up