У Житомирі компанія із вивозу сміття "Ґрін Бін Україна" в святкові дні працюватиме в посиленому режимі

У Житомирі компанія із вивозу сміття "Ґрін Бін Україна" в святкові дні працюватиме в посиленому режимі

В новорічно-різдвяні свята компанія із вивозу сміття "Ґрін Бін Україна" обслуговуватиме житомирян в посиленому режимі.

Графік збору та вивозу сміття затверджений 28 грудня на нараді в Житомирській міськраді. Згідно графіку, машини компанії працюватимуть за п’ятьма маршрутами, охоплюючи більше половини території Житомира.

Євгеній Барах, директор ТОВ "Ґрін Бін Україна", наголошує на особливостях роботи під час свят:

Відео дня

"В період новорічно-різдвяних свят контейнери для сміття заповнюються значно швидше, ніж зазвичай: люди закуповують більшу кількість продуктів до святкового столу, а також подарунків, побутової техніки. Пакування від святкових покупок одразу ж потрапляє на смітник. А по закінченні свят мешканці багатоповерхівок та приватного сектору виносять на смітник живі ялинки. Тому наші графіки будуть скореговані під ці свята. Завдання компанії, щоб жителі Житомира не відчули дискомфорту, щоб сміття було вчасно вивезене, а майданчики для збору побутових відходів мали естетичний вигляд".

Загалом, компанія "Ґрін Бін Україна" сьогодні задіяла в роботу шість нових сучасних сміттєвозів. Цього цілком достатньо для того, щоб вчасно та якісно збирати та вивозити побутові відходи, каже Євгеній Барах. Габарити нової техніки дозволяють заїжджати у двори, до того ж, не пошкоджуючи дорожнього покриття. Окрім того, компанія здійснює вивіз негабаритного сміття та будівельних відходів, додає директор компанії "Ґрін Бін Україна" Євгеній Барах:

"Житомир – це перше відносно невелике місто України з населенням до 300 тисяч, яке отримало нову сучасну техніку і обладнання для збору і вивозу сміття. І сьогодні Житомир має перспективу стати флагманом серед аналогічних міст України в питанні альтернативного підходу до збору, сортування та переробки сміття в "чисту" електроенергію".

Окрім нових сміттєвозів, компанія також має спеціальне обладнання для миття та санітарної обробки контейнерів. Свою роботу на ринку збору та вивезення побутових відходів компанія розпочала з того, що встановила нові контейнери для збору побутового сміття. А вже в січні 2021 року "Ґрін Бін Україна" встановить перші 100 контейнерів для роздільного збору пластику і скла. Також в планах на перший місяць нового року – встановлення першої 1000 контейнерів окремо для кожного будинку в приватному секторі.

На сьогодні діяльність "Ґрін Бін Україна" охоплює 55% території Житомира, де знаходяться як багатоквартирні будинки, так і приватний сектор. Новий надавач послуг обслуговує 415 майданчиків, де встановлені контейнери для збору побутових відходів, 328 майданчиків збору негабаритного сміття.

"Ґрін Бін Україна" закликає житомирян звертатися на "гарячу лінію" компанії, якщо є зауваження щодо вивезення сміття, питання укладання Договору, побажання чи пропозиції. Безкоштовна "гаряча лінія" 0-800-350-512 працює в будні з 9.00 до 18.00.

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up