У Народичах презентували команду Народицького осередку політичної партії «Наш край» (Політична реклама)

У Народичах презентували команду Народицького осередку політичної партії «Наш край» (Політична реклама)

У неділю, 20 вересня, у селищі Народичі широкому загалу презентували команду Народицького осередку політичної партії «Наш край».

Команда господарників та професіоналів своєї справи дійсно складається з тих, чиє слово, завдяки невтомним рукам і розуму, має вагу і значимість серед краян – нікого, з представленого списку, не віз на гору “соціальний ліфт”, крок за кроком долаючи життєві і професійні сходи здобували вони свій авторитет, який нині об’єднався в потужну силу Народицького осередку політичної партії “Наш край”.

Чи представлена сьогодні на політичні арені Народиччини ще сила, що знається на проблемах краю, і яка готова взяти персональну відповідальність за розвиток рідних сел і селища? Як зазначив голова Житомирської обласної організації політичної партії “Наш край” Сергій Диняк: “Сьогодні тут сформовано команду однодумців, спроможну йти на вибори вірним шляхом та плекати ту стратегію розвитку об’єднаної громади, яка дозволить, зрештою, позбавитися цьому вистражданому краю радіаційного клейма Чорнобильської зони, а населенню дозволить втілити споконвічну мрію заможного і самодостатнього краю”.

Кандидат у депутати обласної ради Володимир Гришковець відмітив курс розбудови сильної держави з професійною владою через призму розвитку саме місцевого самоврядування, об’єднаних громад зі стабільною економікою, чесним бізнесом та гідним життям жителів громади. “Буде потужним ресурс нашого краю – буде міцною і наша країна”, – закликав він до перемоги однопартійців, які підтримали його слова одностайними оплесками.     

Впевнений у силі представленої команди і кандидат на посаду селищного голови Олександр Прокопенко: “Поставлені реальні цілі, реалізація яких дасть потужний поштовх, що зрушить нас з того місця, на якому вже задовго тупцюємо. За нами – багаторічний досвід спільної роботи, попереду – чітко окреслений результат, з нами – керівники і управлінці, підприємці, вчителі, лікарі та активна громадськість – земляки, які працюють, сплачують податки, і які дійсно вболівають за долю нашого краю”.

“Знавці своєї справи – з такою командою приємно йти до перемоги", – наголосив кандидат у депутати Коростенської районної ради, багаторічний незмінний очільник колись Народницької районної ради, а нині об’єднаної територіальної громади Народиччини Анатолій Леончук. “Щиро вітаю всіх членів нашої політичної сили. Впевнений, ми зробили правильний крок, об’єднавши молодість і амбітність з життєвим і професійним досвідом, які у поєднанні дозволять нам зрушити наріжний камінь “чорнобильської зональності” та запустити процес розвитку, а не пустих балачок, які ні до чого не призводять. Позитивний вплив на соціально-економічні процеси, які покращують умови життя нашої громади – ось, що нам потрібно, замість демагогії. І з цим ми йдемо на вибори задля добробуту нашого краю, з надією дивлячись у наше спілне майбутнє”.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up