Олег Казюк : «Працюємо над тим, щоб зберегти колектив, створити нормальні умови для праці медперсоналу та для лікування пацієнтів» (Політична реклама)

Олег Казюк : «Працюємо над тим, щоб зберегти колектив, створити нормальні умови для праці медперсоналу та для лікування пацієнтів» (Політична реклама)

 Олег Казюк - головний лікар КНП "Олевська центральна лікарня", заслужений лікар України,  кандидат у депутати до Житомирської обласної ради від політичної партії «Наш край».

Основна моя діяльність була направлена на покращення медичного обслуговування населення Олевського району,  на зміцнення матеріального стану медицини. Загалом за 5 років депутатської діяльності з різних джерел фінансування та за сприяння депутатів різних рівнів у наш край було залучено понад 10 мільйонів гривень на поліпшення матеріально-технічної бази та оновлення медичного оснащення. У 2018 році  лікарня отримала 2,1  млн грн, у  2019 році - 5 млн.614 тис. грн  та в 2020 році -  5 млн 271 тис., з них на придбання медичної апаратури та обладнання - 4 млн 220 тис.

Проведено капітальний ремонт хірургічного відділення і реконструкцію даху лікарні, відремонтовано дах поліклінічного відділення, здійснено ремонт системи опалення та каналізації тощо. Як депутат обласної ради сприяв наданню матеріальної допомоги місцевим жителям на лікування та інші потреби,  виділялись кошти для закладів освіти, культури, для проведення спортивних заходів, для потреб міського інклюзивного центру.

 У ході реформи вторинної галузі медицини створено комунальне неприбуткове підприємство "Олевська центральна лікарня" із збереженням функціонування медичного закладу у попередньому об'ємі: медичні послуги надають усі відділення лікарні, хоча й довелося проводити непопулярні заходи з певної оптимізації кадрів.

 Виконуючи значний об’єм адміністративної роботи, здійснюючи депутатські повноваження,  при цьому залишаюсь діючим хірургом, проводжу операції,  адже  вважаю себе, у першу чергу, лікарем, хірургом, адже це моя професія, моє покликання. Як головний лікар та член Житомирської обласної госпітальної ради вважаю одним із важливих завдань для себе добитися включення  «Олевської центральної лікарні» до переліку опорних лікарень в Житомирській області. Для цього є всі підстави. З цією метою у КНП «Олевська ЦЛ» розроблено план розвитку закладу та направлено в УОЗ ЖОДА. Лікарня активно бере участь в реформуванні медичної галузі, в програмах медичних гарантій: у  2020 році укладено  договір з НСЗУ на надання медичної допомоги за 11 пакетами медичних послуг на суму 39 млн грн.

Олевська лікарня визначена госпітальною базою першої  хвилі для надання допомоги хворим з коронавірусною інфекцією СОVID-19, надається стаціонарна допомога даним хворим – для її покращення  додатково придбано 2 апарати ШВЛ, три системи п-СРАР, 2 кисневих концентратори та інше обладнання.

Працюємо над тим, щоб зберегти колектив, створити нормальні умови для праці медперсоналу та для лікування пацієнтів.  

Крім медицини, звичайно, у нашій громаді є ряд інших важливих питань. У першу чергу – покращення стану місцевих доріг, розвиток освіти, культури, спорту – вважаю необхідним виділення коштів на завершення реконструкції міського стадіону. Необхідно змінити ставлення до старост як представників населення на місцях: вони повинні мати певні важелі впливу на розвиток своїх сіл та селищ,  хоча би до 20%  фінансових надходжень своєї громади.

Саме тому я підтримую «Наш край» - партію, де зосереджені люди, що розуміють потреби місцевих громад, це справжня партія господарників та професіоналів. Мої колеги-партійці вже неодноразово показали високий рівень своєї роботи, мають свої досягнення, їм довіряють люди. На відміну від деяких партій,  які тільки розгортають свою діяльність, у нашій команді працюють фахівці з багаторічним досвідом роботи та значним авторитетом.  Одну з кращих фракцій наша партія має і у складі Олевської міської ради. І ще  варто підкреслити – «Наш край» - це партія не одного лідера чи вождя, який перебуває у Києві і на якому тримається увесь партійний авторитет і партійна вертикаль. Наша партія має сильні регіональні осередки з авторитетними місцевими керівниками, адже це дійсно - партія господарників та професіоналів, яка знає, як зробити наш край комфортним для проживання людей і самодостатнім в економічному відношенні! 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Незаконні оборудки з лісопродукцією вкрили в Олевській громаді 17:29 13- 17 травня - Європейський тиждень громадського здоров’я 17:00 Прокуратура Житомирщини домоглася стягнення з товариства майже одного мільйона гривень за непоставлену навчальним закладам електроенергію 16:41 Лісівники пропонують відвідати один зі 142 рекреаційних пунктів у різних куточках Житомирщини і Київщини photo_camera Від читача 12:20 «Ми живемо, вони виживають». У Житомирі проведуть тренінг з правового захисту військовополонених 16:19 Мобілізація в Україні: коли поліція може примусово доправляти людей до ТЦК – пояснення адвоката 16:04 "Полісся" виграло у "Кривбасу"з рахунком 1:0 16:00 Ціни на продукти: цибуля здорожчала, натомість стрімко здешевшала полуниця 15:41 Самбісти Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи photo_camera 15:31 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Петро Машталер 15:22 16 травня у Житомирі відзначатимуть День вишиванки 15:00 На Житомирщині зросла захворюваність на ГРВІ 14:40 В укритті у сквері на Лятошинського під час повітряної тривоги - ані душі photo_camera 14:19 На 10 років позбавлення волі засуджено жительку Бердичева за вбивство співмешканця 14:00 Неподалік Коростеня автівка з’їхала в кювет: постраждали водійка і пасажирка 12:39 У Брусилівській громаді в ДТП травмувалася пасажирка скутера 12:20 У Звягелі розшукують безвісно зниклого 28-річного Руслана Ониськова 12:00 В Україні збережеться прохолодна погода, потепліє у другій половині тижня 11:40 Нічний розбійний напад та смертельне побиття приятеля закінчилося для обох коростенців ув’язненням на 13 та 9 років 11:20 Під час пожежі у підвалі багатоповерхівки Бердичева вогнеборці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up