«Моя мета – об’єднати професіоналів», – Степан Нусбаум (Політична реклама)

«Моя мета – об’єднати професіоналів», – Степан Нусбаум (Політична реклама)
Степан Нусбаум, очільник ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ», президент ФК «Звягель», депутат обласної ради

25 жовтня відбудуться чергові вибори до місцевих рад.

Кожна громада обиратиме людей, котрі вершитимуть її долю наступні 5 років.

Тому дуже важливо для кожного з нас вислухати кандидатів і правильно визначити, де розмова є щирою, правдивою, діловою, професійною, а де знову процвітає популізм.

Політична партія «Наш край» уже заявила про рішення висувати своїх кандидатів на посади до місцевих рад.

Відео дня

Степан Нусбаум, очільник ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ», президент ФК «Звягель», діючий депутат обласної ради 4, 6 і 7 скликань, котрий завоював довіру людей рідного краю, взявся очолювати районний осередок цієї партії у Новограді-Волинському.

Що спонукало до такого рішення? Які плани хоче реалізувати ця авторитетна особистість у нашому краї і багато інших питань ставимо йому особисто.

– Тож чому? Для чого? З якою метою Ви взяли на себе відповідальність за створення й очільництво партії у нашому районі?

Другий мій реальний до виконання намір – розібратися зі сміттям. Це просто жахливо, що у ХХІ столітті ми викидаємо відходи на сміттєзвалище. Моя мета – будівництво сміттєпереробного заводу для первинної переробки сміття. Знову ж таки постає питання фінансування, та маю сказати, що інвесторів, бажаючих охопити цю галузь, – вдосталь. Треба просто їх зацікавити у тому, щоб вони вкладали кошти саме у наш проєкт.

Третє, з чим я йду в депутати, – розвиток автодорожньої інфраструктури. На сьогодні із державного бюджету виділяються великі гроші на утримання і капітальний ремонт доріг. Та от моє завдання – зробити так, щоб ці кошти в обласному бюджеті рівномірно розподілили між районами. 

І, звісно ж, найголовніше – це робота з виборцями. Дуже багато людей звертаються до мене за допомогою. Проблеми – абсолютно різні за характером, і з кожною я працюю окремо. Моє завдання – чути людей і допомагати що в моїх силах. 

Можна ще багато розповідати про плани, роздумувати про високе і духовне, та я вже казав: будьмо реалістами. Я просто хочу бути чесним і відвертим зі своїми виборцями, а висмоктуванням обіцянок з пальця хай займаються інші.

  •  Як вважаєте, чи принесуть ці вибори кардинальні зміни у наше суспільне життя?
  •  Знаєте, минулі (президентські і парламентські) вибори показали, що країна готова до кардинальних змін. Та от в яку сторону? Це вже питання інше. Особисто я хочу, щоб цього разу люди обрали тих депутатів, котрі дійсно хочуть, можуть і знають, як зробити життя в Україні щасливим! А це можливо тільки тоді, коли кожен з нас по всій державі дбатиме про рідний край!

Розмову вела Вікторія ЗИМНА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах!
https://www.facebook.com/ НАШ-КРАЙ-Житомирщина-105351781072166/
https://instagram.com/nash_kray_zt?igshid=qwyxlulduk6i

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up