У Житомирі дозволили встановлювати індивідуальне опалення

У Житомирі дозволили встановлювати індивідуальне опалення
Житомирянам дозволили встановлювати індивідуальне опалення в квартириах. Своїх дозволів на цю процедуру чекають вже 36 житомирян. Щоправда коштуватиме воно не так вже й мало - від 4 до 7 тисяч в залежності від типу будинку.

Найбільшу суму - 7 тисяч - доведеться заплатити мешканцям дев’ятиповерхівок. Кошти підуть в якості дольового внеску на обладнання будинку для потреб індивідуального опалення. Їх перераховуватимуть на окремий для кожного будинку рахунок.

Про це повідомив під час брифінгу заступник мера Житомира Микола Боровець.

За словами Боровця, утворено спеціальну комісію, яка розглядатиме заявки житомирян на відключення від централізованого опалення і встановлення індивідуального. Процедуру було максимально спрощено. Потрібно длише подати заяву, копію паспорта власника квартири, копію ідентифікаційного коду, копію документа, який свідчить про право володіння квартирою, довідку, яка характеризує будинок і квартиру, в якому вона знаходиться, і документи, які свідчать про якість послуг централізованого опалення (акти-претензії). Комісія повинна розглянути заяву власника квартири в місячний термін. Дозвіл буде видавати виконавчий комітет.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up