В Житомире не будет доступного жилья

В Житомире не будет доступного жилья
В Житомирской области на 2011 год не предусмотрены средства на финансирование строительства доступного жилья.

Об этом говорится в отчете Министерства регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства.

В 2011г. из местных бюджетов на доступное жилье в Украине запланировано выделить 238 млн.грн., но получат их только четыре региона - Киев, Донецк, Днепропетровск и Харьков.

Житомирская же область попала в список шести областей Украины, где выделение стредств на реализацию программы "Доступное жилье" не предусмотрено совсем. В этом же списке - Волынская, Закарпатская, Львовская, Николаевская, Тернопольская и Черниговские области.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    А кто б сомневался?! Журналисты, можете смело написать, что в Житомире не будет еще и доступных продуктов, доступных лекарств, доступных комунальных платижей. Зато у нас есть толпа "доступных" чиновников, которые вешают нам доступную лапшу о своих доступных подвигах на благо города.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:49 Четверо жителів Житомирського району втратили 17 тисяч гривень, повіривши шахраям 17:30 Окружна прокуратура через суд стягнула кошти на користь міського бюджету Бердичева 17:00 Яку грошову допомогу може отримати безробітний в Житомирі 16:41 На Звягельщині екоінспектори виявили незаконну порубку більш ніж пів тисячі дерев Від читача 12:20 «Ми живемо, вони виживають». У Житомирі проведуть тренінг з правового захисту військовополонених 16:19 У Житомирі попрощалися з загиблими Захисниками 16:08 Оновлений список терміналів поповнення та продажу CityCard 16:00 У Житомирі відбувся чемпіонат України з легкої атлетики: наша область посіла 1️ місце photo_camera 15:40 Патрульні завадили викраденню автівки в Житомирі 15:20 Екологи дослідили проби води із р.Тетерів у Житомирі - незначне забруднення може бути наслідком природних явищ 15:00 Відключення світла: міністр енергетики порадив економити і готуватися до важкої зими 14:41 Лови талон простіше: відтепер у ТалонБоті іспити, реєстрація авто та обмін посвідчення водія 14:20 У Малині вночі горів будинок на двох господарів 14:00 На околиці Житомира знайшли гранату та боєприпас 12:40 Яка буде пенсія при зарплаті у 20 тисяч: розмір здивує 12:20 Погода у Житомирі: мінлива хмарність, максимум температури - +16 градусів 12:00 Основні норми Закону про мобілізацію щодо медичної сфери 11:50 Компанія «Акріс Груп» привітала мешканців Житомирщини з Великоднем (Новини компаній) 11:40 У Червоному чоловік через ревнощі підпалив автомобіль 34-річній знайомій 11:21 Три індустріальних парка Житомирщини увійшли в спеціальний каталог з можливістю залучення інвестицій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up