Запрошуємо на молодіжний проект

Запрошуємо на молодіжний проект

20 квітня в концертній залі обласного телецентру краща творча молодь зізнаватиметься у коханні рідній державі під час проведення молодіжної громадсько-мистецької акції з символічною назвою «Я люблю Україну свою-2017», присвяченої Міжнародному Дню солідарності молоді.

 

Цей захід проводиться у Житомирі щороку і вже став традиційним й улюбленим серед юнаків та дівчат.

На початку мистецької акції буде проведено соціальний ярмарок під девізом «Ми – надія держави!», де усі бажаючі знайдуть для себе важливу інформацію, як у наш час вести здоровий спосіб життя, візьмуть участь у анонімному анкетуванні та ознайомляться з відеокліпами соціальної тематики. Відбудеться патріотичний молодіжний флеш-моб «Єднаймось заради миру!», волонтерські майстер-класи з правильного плетіння українських віночків та заплітання української стрічки у дівочу косу.

Вагомою частиною заходу стане проведення V регіонального фестивалю молодіжних субкультур «ПОЛІССЯ ДЕНС-2017», присвяченого Міжнародному Дню танцю, що відзначається у всьому світі наприкінці квітня. Близько півтора десятка колективів з різних куточків Полісся змагатимуться за першість у конкурсній програмі. Виступи оцінюватиме професійна суддівська колегія з Житомира та Києва. Переможці отримають фестивальні кубки, дипломи та призи.

Відео дня

У мистецькій частині програми звучатимуть добре знайомі та нові українські пісні у виконанні фіналістів всеукраїнських телепроектів «Ікс Фактор» та лауреатів конкурсу патріотичної пісні «Пам’ять жива» Любові Чайки, Антона Лукашика, Євгена Кравчука, Анастасії Затолюк, Марії Шатило, Юлії Нагорної, Дар’ї Собчук, Анни Ковальської і багатьох інших.

Отож, якщо ти молодий і сучасний, завітай у наступний четвер, 20 квітня о 17 годині до обласного телецентру. Навчальні заклади можуть подати заявку на отримання запрошень на захід, зателефонувавши: 460-465.

Генеральним медіа-партнером проекту є телерадіокомпанія «ЕФІР»та радіо «ХІТ FM», «РЕТРО FM», «Русское радіо Україна», «Радіо Рокс», «Ера FM», ексклюзивним медіа-партнером – газета «20 ХВИЛИН», головним радіо-партнером – «Житомирська хвиля». Інформаційні партнери – «Z-радіо», РА «Прайм», газети «Імперія-TV», «Пульс-норма», «Житомирщина», «Місто», сайти: zhitomir.info, «Рупор Житомира», 0412.ua, «Житомир Today», moemisto.ua, «Житомира», «Житомир Експрес».

 
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up