Як Житомир святкуватиме новорічно-різдвяні свята

Як Житомир святкуватиме новорічно-різдвяні свята

Низка свят новорічно-різдвяного циклу триватиме у Житомирі з 19 грудня по 7 січня. 

Аби кожен повірив у здійснення найзаповітніших мрій і бажань у Новий рік,  Житомирська міська рада підготувала свято "Казкове багаття", у рамках якого на вулиці Михайлівський та майдані імені С.П.Корольова на відвідувачів чекають незабутні розваги та цікаві призи, - інформує пресслужба міськради.

Стартує свято 19 грудня із запалення вогників на головній зеленій красуні міста о 19:00 год. Відкриють тут ще й Гостину Святого Миколая, де  діти зможуть розповісти віршики та отримати солодкі подарунки.  Родзинкою святкування є концерт гурту "Мандри".

Окрім того, сюрпризом  для всіх житомирян та гостей міста стане світлове 3D-шоу на головній пішохідній вулиці – Михайлівській. Гра світла  створять неперевершене новорічне диво.

Відео дня

25 грудня на майдані ім. С.П. Корольова з 15.00 до 16.00 години за Григоріанським календарем  житомиряни святкуватимуть Різдво Христове. У цей день відбудеться спільна молитва, виконання різдвяних пісень, а також частування різдвяними смаколиками.

В ніч з 31 грудня  2019 року на 1 січня 2020 року на майдані імені С.П.Корольова з 22.00 до 03.00 години в новорічну ніч: перегляд різдвяних фільмів і концертних програм на великому світлодіодному екрані, виступ Житомирської студії вогню «Дім Сонця», світові хіти у виконанні Fake Empire і запальні FoFan та багато іншого в казкову новорічну ніч!

7 січня з 14.00 до 20.00 години - «Зіркова хода» та святкові заходи з нагоди Різдва Христова. «Зіркова хода» відбудеться за маршрутом: Замкова гора – вулиця Київська – вулиця Михайлівська – майдан ім. С.П. Корольова. Також в програмі святкувань виступ ансамблю національного обряду «Родослав», спільна молитва та виконання колядок.

Запрошуємо житомирян та гостей міста долучитися до видовищного старту новорічно-різдвяних свят з веселощами та драйвом. Нехай кожен відчує неповторні хвилини щастя та повірить у новорічні дива казкової ночі! 

З детальною програмою святкування можна ознайомитись за посиланням.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 24 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 24 квітня: все про цей день, прикмети, іменини і погода у Житомирі 18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up