У День міста в Житомирі виступлять «КАZКА» та «Цвіт Кульбаби»

У День міста в Житомирі виступлять «КАZКА» та «Цвіт Кульбаби»

Таке рішення прийняли сьогодні, 29 липня, під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради.

Про це інформує прес-служба міськради.

Члени виконкому зобов’язали:

управління культури міської ради забезпечити організацію та проведення на  майдані  Соборний святкової концертної програми за участю українського музичного гурту «КАZКА» та українського рок-гурту «Цвіт Кульбаби» 14 вересня 2019 року з 19.00 години до 22.00 години в рамках відзначення 1135 річниці від дня заснування міста Житомир;

Відео дня
  • управління по зв’язках з громадськістю міської ради організувати висвітлення через засоби масової інформації про проведення святкової концертної програми за участю українського музичного гурту «КАZКА» та українського рок-гурту «Цвіт Кульбаби» в рамках відзначення 1135 річниці від дня заснування міста Житомир;
  • управління житлового господарства та управління комунального господарства міської ради забезпечити належний санітарний стан, облаштування біотеалетами, сміттєзбиральними засобами та організувати вивіз сміття відповідно до укладених угод;
  • управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради організувати взаємодію при реагуванні по запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків під час проведення заходів.

Довідково:«КАZКА»  - музичний гурт, який грає в стилі experimental pop з елементами електро-фольку та всі пісні виконує виключно українською мовою. З моменту створення у 2017 році вокалістка Олександра Заріцька, сопілкар Дмитро Мазуряк та мультиінструменталіст Микита Будаш вже встигли стати «Гуртом року» за версією музичної премії M1 Music Awards, першим українськомовним гуртом, що потрапив до всесвітньовідомого чарту SHAZAM та рекордсменом серед українських артистів в YouTube«Плакала» (сингл з дебютного альбому «KARMA») очолив музичні рейтинги в десятці країн, серед яких УкраїнаЛатвіяБолгаріяБілорусьРосія, Турція, Колумбія та інші, та побив безліч музичних рекордів в країнах СНД.

«Цвіт Кульбаби» — український рок-гурт, створений 2008 року. У 2009 році «Цвіт Кульбаби» має перший концертний виступ на площі міського озера у Івано-Франківську «День молоді», де хлопці вжарили енергійно такі пісні: «Катерина», «Віночок», «Зозулька», на які позитивно відреагувала франківська публіка.

Наприкінці 2009 року «Цвіт Кульбаби» бере участь у Всеукраїнському фестивалі сучасної пісні та популярної музики «Червона Рута», де стають переможцями у жанрі рок-музика з піснею «Катерина», яка іде в ротацію на радіостанції. Пізніше гурт записує ще декілька пісень, такі як «Віночок», «Зозулька»,  котрі також потрапляють на радіо. Ця перемога додає хлопцям ще більше творчого натхнення писати і працювати над новими піснями. В цьому році гурт вперше виступає за кордоном у м. Жешув (Польща).

2010 рік для гурту стає більш творчим. Крім того, що пишуться пісні, гурт успішно дає концерти українським прихильникам, а також виступає для діаспори у Польщі.

2011 рік - гурт записує пісню "Рижа", яка стає популярною не тільки в Україні, але і за її межами. В цьому ж році гурт виступає на фестивалі EKolomyja у м. Гурово-Ілавецьке (Польща), фестивалі Українські Дні у місті Пасленк (Польща), а також, на запрошення посла України у Молдові в м. Кишинів (Молдова).

2012 рік - гурт записує дебютний CD альбом "Рижа", випускає його компанія UKRmusic (м. Киів), до якого входить дванадцять кращих треків. Презентація відбувається на Новому каналі у ранковому шоу "Підйом". Також в цьому році гурт знімає та презентує першу відеороботу на пісню "Рижа".

2013 рік - гурт знімає нову відеороботу на пісню "Катерина", а також кипить робота на студії звукозапису над треками "Королєва", "Хуліганка", "Сіно", "Білий камінь".

2014 рік - гурт бере участь у таких фестивалях як "Країна мрій" (Київ), Bytowska Watra у м. Битів (Польща) та інші.

2015 рік - разом з ФДР оновлює пісню "Королєва" (баби як баби) і розпочинає ротацію на усіх радіостанціях України. Неочікувано пісня б'є усі рекорди і набирає популярності. У цьому ж році гурт знімає відеороботу на "Королєву".  На запрошення канадських організаторів  гурт їде на український фестиваль у Монреаль, а  також дає сольний концерт у Торонто (Канада). Повернувшись з Канади, гурт вирушає до Польщі на Лемківську ватру в Ждині.

2016 рік - гурт оновлює пісні "Хуліганка", "Рижа",  які також потрапили до ефірів радіостанцій і набрали популярності.  У цьому ж році гурт виступає для діаспори на фестивалі "Украінські дні в Щецині", наприкінці року спеціально до новорічних свят гурт записує нову пісню  «Шуба Песець»  і знімає на неї кліп,  прем’єра якого відбулася на музичному каналі М2.

2017 рік  історичний момент для гурту, за девять незмінних років  колективу покидають гурт Андрій Зваричук  та Ігор Мельник, на заміну їм приходять Володимир Корчак (ударні), Василь Сидорак (акордеон, бек-вокал), та Діана Бігун ( бек-вокал). Гурт ще активніше гасторолює країною, а також працює над новими піснями.

2018 рік гурт знову здивував новим хітом "ПоБарабану", на цей раз прем’єра пісні і кліпу відбулася одночасно на музичному каналі української музики М2,  спеціально до Дня знань 1 вересня.

 

Коментарі (4)
  • Лиля Григорчук

    Кульбаба вже була. Нецікаво.
  • Олена Мала

    14 вересня
  • Руслана Кравець

    не так буде,як ,,ОКЕАНИ,,?))))
  • Правило Олена

    Колы це
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up