Плани на вихідні: що подивитися

Плани на вихідні: що подивитися

Пропонуємо переглянути дві чергові кіноновинки: мультфільм "Коко" режисерів Лі Анкріча та Адріана Моліна, трилер "Джиперс Кріперс 3" режисера Віктора Сальви. 

"Коко"

У роду мексиканського хлопчини Мігеля завжди була незрозуміла заборона на музику. Але для хлопчика не існує життя без мелодій, він хоче стати таким же відомим артистом, як його кумир Ернесто де ла Круз. Відчайдушно намагаючись довести, що він може стати музикантом, у день Свята мертвих, коли всі померлі приходять у наш світ, Мігель опиняється в неймовірному, яскравому і дуже красивому місці. Це Місто Мертвих – тут ніколи не було живої людини. Там Мігель зустрічає чудового фокусника Гектора, який стає провідником хлопчика в новому світі. Мігель має можливість навіть знайти своїх померлих близьких, поспілкуватися з ними і зрозуміти, звідки взялася ця дивна заборона на музику. Мертві живуть зовсім не так, як ми думаємо – це варто побачити на власні очі!

"Джиперс Кріперс 3"

Відео дня

Тріш Дженнер з жахом згадує недавні події із загиблим братом Деррі у старій церкві. Зараз вона виховує свого сина-тінейджера, якого звуть також Деррі (спогади про брата дають про себе знати). Жінка розуміє, що те, що трапилося з ним, колись може трапитися і з сином. Тріш часто бачить один і той же кошмар, що не віщує нічого доброго. Вона шукає Джона Таггарта разом з його сином, адже вони можуть допомогти покінчити із цим жахом. У той же час сержант Девід Туббс зараз як ніколи близький до того, щоб знищити мерзенного Кріперса. Він збирає цілий загін, щоб вивчити секрети цього темного монстра, який тероризує фермерів в окрузі.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up