Злочинна байдужість: учора під обласною лікарнею помер чоловік, якому відмовили у допомозі

Злочинна байдужість: учора під обласною лікарнею помер чоловік, якому відмовили у допомозі

51-річному чоловіку стало зле просто на порозі лікарні, але лікарі порадили... викликати швидку.

Про випадок стало відомо з допису у Фейсбук очевидиці події Ольги Легенчук:

“Одразу прошу вибачення за невдоволення, просто крик душі.. 19 грудня стала свідком, і частково учасником ситуації, яка сталась біля обласної лікарні ім. Гербачевського. Приблизно біля 12 години ранку, напроти лікарні (біля головного в’їзду на територію), людині стало погано. Я працюю поруч і люди попросили допомогти чоловікові. Я одразу побігла у приймальне відділення лікарні. Повідомила, що людина без свідомості і потрібна термінова допомога.

Мені відповіли: “викликайте швидку, ми не можемо залишити своїх пацієнтів..”. Мене це шокувало. Ніхто з лікарів не відреагував. Викликали швидку. Вона приїхала з Польової!? Чому? Приїхала вона майже через 20 хвилин. Приїхали і зафіксували смерть… Я просто не розумію, як так можна…” 

Відео дня

Випадок просто кричущий і, звісно, будемо очікувати на коментар від керівництва лікарні і міського та обласного управлінь охорони здоров'я.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (89)
  • Dr Alaska

    Привіт усім. Я побачив коментарі людей, які вже отримали свою позику за рахунок чистого серця, і тоді я вирішив подати заявку відповідно до їх рекомендацій, і буквально кілька годин тому я підтвердив на своєму особистому банківському рахунку загальну суму 100 000 євро, яку я просив. Це дійсно чудова новина, і я раджу всім, хто потребує реальної позики, подати заявку через електронну пошту ([email protected]). Я щасливий, що отримав позику, про яку я просив.

  • Sarah Williams

    Фірма Sky Wealth, що видає позики, ми видаємо позики під процентну ставку 0f 3%.

    Доброго дня, сер / ма.

    Ми є приватною компанією, і пропонуємо позики під низькі процентні ставки, визначаючи розмір позики - від 100 мільйонів позик до 1000 євро позики для розвитку бізнесу: край / конкурентоспроможність бізнесу.

    (Номер WhatsApp: +79652625435)

    Ми пропонуємо різні позики
    * Особисті позики (під заставу та під заставу)
    * Бізнес-позики (під заставу та під заставу)
    * Консолідаційний кредит

    Без попередньої плати

    Дякуємо, що знайшли час прочитати це оголошення. Для отримання додаткової інформації та запитів надішліть нам електронного листа сьогодні

    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]

    Місіс Мері Мейсон.

  • Andrew Peter Fender Ph.D

    Bitcoin Crypto Investment
    Hello! I'm Aulakh K Rupinder from Victoria Australia. I am a professional binary options broker/trade expert, I coach/mentor aspiring internet entrepreneurs on how to build a stable and steady source of passive income through online trade. I will like to know if you are familiar with Binary Options trade? Kindly contact [email protected] to get/learn more about Binary Options trade, how it works, it's benefits and how you can get started.

  • Sarah Williams

    ВИ МОЖЕТЕ ЗНАТИ НЕЩО НОВЕ !!!

    Отримуйте 5 500 євро щодня протягом 2 років!

    Подивіться, як це працює, чи знаєте ви, що ви можете зламати будь-яку машину з автоматичним посередництвом (ATM) за допомогою зламаної картки банкомата ?? Подумайте перед тим, як подати заявку на пряму угоду ... Замовляйте порожню карту банкоматів зараз та отримуйте мільйони протягом тижня !: зв'яжіться з нами

    через електронну адресу: [email protected]

    У нас є спеціально запрограмовані картки банкоматів, які можна використовувати для злому банкоматів, картки банкоматів можна використовувати для зняття в банкоматі або пальцем, в магазинах та на POS. Ми продаємо ці картки всім нашим клієнтам та зацікавленим покупцям у всьому світі, карта має щоденний ліміт зняття кошти в розмірі 5500 євро на банкоматах і до 50 000 євро ліміт витрат у магазинах, залежно від виду карти, яку ви замовляєте :: а також якщо ви є Вам потрібні будь-які інші послуги з кібер-хаку, ми тут для вас будь-коли та в будь-який день.

    Для отримання додаткового запиту, надішліть нам електронну пошту на [email protected]

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up