У Господарському суді Житомирської області виявили COVID-19

У Господарському суді Житомирської області виявили COVID-19

Наразі встановлюються контактні особи, які до отримання результатів тестів будуть знаходитися на самоізоляції.

 

 

В Господарському суді Житомирської області лабораторно підтверджено один випадок захворювання на COVID-19. Про це повідомили на офіційному сайті суду.

Наразі встановлюються контактні особи, які до отримання результатів тестів будуть знаходитися на самоізоляції.

«Закликаємо відвідувачів суду бути свідомими громадянами та ставитися з розумінням  до ситуації, що склалася.

Відео дня

Нагадуємо, що на період дії карантину, Господарський суд Житомирської області призупиняє проведення масових заходів, не пов’язаних із процесуальною діяльністю, зокрема, особистий прийом громадян, екскурсії тощо.

З метою попередження поширення гострої респіраторної хвороби, якщо слухання справ не передбачають обов’язкової присутності, пропонуємо учасникам судових процесів утриматися від особистої участі та написати заяву про відкладення судового засідання у зв’язку  з поширенням на території України коронавірусу (зразок).

Використовуйте альтернативні способи звернення до суду:

Підсистема «Електронний суд».

Офіційна електронна адреса суду: [email protected]

Тел.: приймальні суду - (0412)481-620, канцелярії - (0412)481-618

Поштова адреса: майдан Путятинський 3/65, м. Житомир, 10002».

Джерело: Судебно-юридическая газета

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up