Що змінилося в житті житомирян з появою пандемії коронавірусу. ОПИТУВАННЯ

Що змінилося в житті житомирян з появою пандемії коронавірусу. ОПИТУВАННЯ

Тема COVID-19, на жаль, досі актуальна. Напевно, кожен відчув на власному житті вплив пандемії. Журналісти редакції «20 хвилин» вирішили дізнатися у житомирян, як саме вплинув коронавірус на їх життя, і що змінилося з появою пандемії.

«Звісно, дуже змінилося життя. Зараз більше сиджу вдома, почала користуватися таксі, якщо треба кудись далеко доїхати, а так намагаюся ходити пішки. Працюю також тепер вдома. На щастя, у мене хороше здоров’я, я приймаю вітаміни, тому навряд чи захворію. Але те, що зараз моя сім’я почала відповідальніше ставитися до свого здоров’я – на це вплинув саме коронавірус, бо до цього не було такого піклування про себе», - коментує Валентина, 24 роки.

«Вплинуло, а як же? А на ваше життя хіба не вплинуло? На всіх вплинуло! Сидимо вже другий рік зашугані, маски ці, локдауни… Вже не будемо ми жити, як раніше…», - зазначає Денис, 57 років.

«Хіба що те, що з’явилися обмеження певні, і що діти навчаються дистанційно. А так, не можу сказати, що сильно вплинуло. Зараз треба потерпіти. Це важкий час, але це пройде», - наголошує Алла, 31 рік.

Відео дня

«І важчі часи були. Головне – це дбати про себе, свою сім’ю, берегти себе і все буде добре. Ніхто від коронавірусу не застрахований. Побачимо, як буде. Вплинуло, цінності змінилися. Сім’я – найголовніше, це я зрозумів», - ділиться Євген, 29 років.

«Багато що змінилося. І форма навчання, і з друзями менше бачимося. Але тепер розумію, що в школі краще було, веселіше», - додає Марія, 17 років.

«Та все! От ми зараз в масці говоримо. Я два роки назад уявити не міг, що всі носитимуть маски. Зараз працюю віддалено. У мене другий рік немає відпустки. Багато нюансів, які з’явилися через коронавірус…», - пояснює Сергій, 34 роки.

«Не скажу, що змінилося. Скоріше, додалося більше відповідальності. Нові норми і правила життя в соціумі. Але це природні речі, світ змінюється», - коментує Дарина, 22 роки.

Лера Наумова

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up