Закоханий у Житомир: відомий художник Дмитро Раков запрошує на виставку. ФОТО

Закоханий у Житомир: відомий художник Дмитро Раков запрошує на виставку. ФОТО

У Житомирі показали персональну виставку «З любов’ю з Житомира» місцевого художника-ілюстратора Дмитра Ракова. Митець пропонує відвідувачам історичний екскурс, а також художній показ сучасного Житомира.

Роботи Дмитра Ракова передають безмежну любов до нашого міста. І справді, лише людина, яка дійсно любить своє місто, може так передати його суть. У його полотнах – неймовірна краса нашого рідного Житомира.

«Дмитро – людина не місцева, він родом з Сєвєродонецька, але дуже захоплюється нашим містом. Ми дуже раді, що виставка відбулася саме у міській раді. Найголовніше, що всі депутати, жителі та гості міста можуть її відвідати», - зазначила начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

Дивишся на картини місцевого художника Дмитра Ракова – і ніби потопаєш у безмежній красі рукотворного мистецтва. Назва самої виставки як настанова, що ми можемо показати житалям інших міст справжню красу Житомира.

Відео дня

«Ідея виставки виникла з малого. Першою картиною була альтанка з Шодуарівського парку, намалювати її надихнув автор перейменування парку імені Юрія Гагаріна в Шодуарівський парк Сергій Фещенко», - розповів автор виставки Дмитро Раков.

Відвідати виставку можна за адресою: майдан імені С.П.Корольова,4/2 Житомирська міська рада, 2 поверх.

Previous Next

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up