Збірна Житомирщини посіла 4 місце на чемпіонаті України зі спортивної ходьби

Збірна Житомирщини посіла 4 місце на  чемпіонаті України зі спортивної ходьби

Закінчився зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків, який відбувся 20 березня 2021 року у місті Луцьку. 

Результати виступів наших легкоатлетів ще раз засвідчили, що славні традиції житомирської спортивної ходьби, які були закладені у кінці 40-х років минулого століття, успішно продовжуються. Набравши  381 очко, збірна Житомирщини у загальному заліку посіла 4 місце, пропустивши команди Волинської, Київської та Сумської областей. У змаганнях взяли участь команди із 13 областей. Чемпіонкою України у ходьбі на 35 кілометрів серед жінок стала вихованка братів Андрія та Віктора Чернових Тамара Гаврилюк (Стасюк). Ще один їхній вихованець Олександр Міцик здобув бронзову нагороду у ходьбі на 10 кілометрів серед юнаків 2004-2005 р. н. Близькими до п’єдесталу пошани були Вероніка Мельничук у ходьбі на 2 кілометри серед молодших дівчат та Марія Яцюк на дистанції 5 кілометрів серед дівчат 2004-2005 р. н. (тренери Анатолій Малівський та Сергій Єдинач). Обидві спортсменки фінішували четвертими. 

Вихованка КДЮСШ «Колос» та тренера Віктора Суслова Дарина Мосійчук із Коростеня на дистанції 5 кілометрів серед дівчат 2004-2005 р. н. виборола бронзову медаль. Безумовно, це великий успіх наполегливої і здібної спортсменки, адже вона поступилася найсильнішим на даний час спортсменкам зі Львова та Волині Вікторії Діжак і Катерині Толстоушко. Ще два вихованці Віктора Суслова Ярослав Мосійчук на дистанції 10 кілометрів і Костянтин Білошицький на дистанції 3 кілометри показали сьомий результат, а Олег Орищенко і Олександр Костюшко фінішували восьмими. Загалом вихованці КДЮСШ «Колос» здобули для збірної команди Житомирщини 111 залікових очок. Тож вітаємо всіх з успішними виступами і сподіваємося, що і надалі наші спортсмени  будуть гідно представляти Житомирщину на змаганнях усіх рівнів.

Олександр Кухарський

Відео дня

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up