За три кроки від І ліги. Житомирський ФК "Полісся" зіграє надпринциповий матч із вінницькою "Нивою"

За три кроки від І ліги. Житомирський ФК "Полісся" зіграє надпринциповий матч із вінницькою "Нивою"

В середу, 15 травня, житомирський ФК "Полісся" зіграє один із найважливіших поєдинків сезону. У Вінниці "жовто-зелені" зустрінуться із місцевою "Нивою".

Це буде пропущена гра 21-го туру чемпіонату України з футболу (друга ліга). Вона пройде на Центральному міському стадіоні.

Початок – о 17.00.

За два тури до завершення сезону житомиряни опинилися на 4 сходинці турнірної таблиці. І хоча відставання від лідера - всього три очки, але шансів на вихід в І лігу лишається небагато. Підопічним Анатолія Безсмертного потрібно не лише вигравати матчі, що лишилися, а й сподіватися, що конкуренти "оступляться". При цьому вінницька "Нива" є прямим конкурентом "жовто-зелених". І це єдиний матч за всі три фінальні тури, де між собою гратимуть команди з першої четвірки турнірнї таблиці. 

Відео дня

Не варто забувати, що "Нива-В" є такоє одним із найпринциповіших суперників житомирян у Другій лізі.

Друга ліга України,
21 тур, 14 травня 2019 року, Вінниця

"Нива" (Вінниця) - "Полісся" (Житомир)
початок - 17.00

Щодо наших суперників, то вони перебувають у гарній формі - наразі "Нива" здобула чотири перемоги поспіль та піднялася на друге місце в турнірній таблиці. Причому тренер вінничан Колінс Нгаха був визнаним кращим у минулому турі, а екс-гравець "Полісся", який зараз грає за "Ниву" - Віктор Коровіков - потрапив у символічну збірну туру в якості кращого нападника. Також в складі вінничан є ще один колишній гравецт "Полісся" - Юрій Малєй. 

Спортивний Житомир

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up