Лучники отримали сучасне табло в рамках гранту міського голови

Лучники отримали сучасне табло в рамках гранту міського голови

Федерація стрільби з лука вже має табло, що відслідковує хронометраж та інші показники під час проведення змагань. Про це повідомляють у прес-службі Житомирської міської ради. 

«Це табло спрямоване на відслідковування хронометражу, черговість виходу на рубіж та контроль часу стрільби. Тобто контроль за тими показниками, без яких змагання не можуть проводитись», — розповів голова Федерації стрільби з луку Олександр Большаков.

Наявність електронного табло дозволить проводити ряд спортивних заходів з стрільби з лука у місті Житомирі.

«Не кожна область в Україні має таке табло, тому завдяки підтримці міста ми знаходимось в лідерах. Тепер ми можемо проводити змагання у нашому місті. Адже регламент проведення змагань передбачає наявність необхідного технічного обладнання, і тепер ми його маємо», — додає Олександр Большаков.

Відео дня

Наразі табло розміщено на базі тиру ЗОШ № 5, де знаходиться тренувальний клас стрільби з луку. Діти, які займаються, вже використовують нове обладнання для тренувань. Використання технічного обладнання, що використовується під час змагань, допомагає у якіснішому тренуванні юних спортсменів.

«Це своєрідне проходження психологічного бар’єру, адже, коли дитина стріляє без табло, вона не слідкує за часом та має відчуття свободи. Як тільки вмикається хронометраж, відразу виникає певний бар’єр. Тому за наявності табло дитина відслідковує час, та навчається розподіляти свої зусилля на стрільбу», — зауважив Олександр Большаков.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up