Ігор Випханюк — найшвидший шахіст Житомира

Житомирянин Ігор Випханюк здобув перемогу в турнірі із швидких шахів, присвячений дню народження Г. Каспарова, який відбувся 16-17 квітня в Житомирі, у приміщенні ШК «Ініціатива» (вул. Кафедральна 8).

Ігор набрав 10 очок. Майстер спорту з шахів Ігор Випханюк є одним з найсильніших спортсменів області. Цього року він виграв чемпіонат області з шахів і став трикратним чемпіоном області
Друге-третє місця, набравши по 8,5 очок, поділили між собою Крошняков Денис, та Веремій Богдан.За додатковими показниками(коеф. Бергера) друге місце посів Денис Крошняков(38,25). Третім став Богдан Веремій(37,0). Четверте місце посів Охріменко Сергій з результатом 7 очок. Перше місце в заліку шахістів, що мають рейтинг нижчий 2100 посів Олександр Гаврилюк, набравши 5 очок.
У цих змаганнях взяли дванадцять шахістів, серед яких один -міжнародний майстер, один -мс, сім -кмс, та три першорозрядника. Змагання проводилися за коловою системою в 11 турів.
Наступні змагання відбудуться 26-28 квітня - турнір на Кубок Георгія Олександровича Готовчица.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Заголовок супер :) Лично мне шахматы пофигу, но "самый быстрый шахматист" - тут я не устоял и даже поитал :))) Автор жжот :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up