Житомирська обласна територіальна виборча комісія постановила припинити повноваження депутата Віктора Развадовського

Житомирська обласна територіальна виборча комісія постановила припинити повноваження депутата Віктора Развадовського

Трохи менше року та кілька рішень судів знадобилося Віктору Развадовському, щоб припинити повноваження депутата.

Житомирська обласна рада зробити цього так і не забажала. Депутат обласної ради Віктор Развадовський тричі подавав заяву на припинення повноважень і тричі депутати не підтримали проєкти рішень за позбавлення мандата. Після чого він так само неодноразово звертався до суду про забезпечення свого права на звільнення. Та кожного разу, попри визнання судами різних інстанцій бездіяльності обласної ради, її представники подавали чергову апеляцію.

Шостий апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляційну скаргу Развадовського Віктора Йосиповича та виніс рішення по справі № 320/17782/23 від 07 листопада 2023 року припинити повноваження депутата Житомирської обласної ради VІІІ скликання Развадовського Віктора Йосиповича, обраного в єдиному багатомандатному виборчому окрузі за єдиним виборчим списком з дня прийняття даного судового рішення.

Рішення апеляційного суду, яким було повністю задоволено вимоги позивача і визнано протиправною діяльність обласної ради все ж таки прийняли до відома. Та прийняла рішення суду до відома територіальна виборча комісія і припинила повноваження. Житомирська обласна рада так і не змогла чомусь розглянути заяву депутата, як і кілька рішень судів. Таким чином, за рішенням суду, а не внаслідок рішення Житомирської обласної ради, Постановою Житомирської обласної територіальної виборчої комісії № 1 від 14 листопада 2023 року, припинені повноваження депутата Житомирської обласної ради VIII скликання Развадовського Віктора Йосиповича.

Відео дня

Цією ж Постановою визнано обраним депутатом Житомирської обласної ради Житомирської області наступного за черговістю кандидата в депутати в єдиному багатомандатному виборчому окрузі за єдиним виборчим списком від Житомирської обласної організації політичної партії «За Майбутнє» Гулу Раїсу Миколаївну, яка проживає в м. Чуднів Житомирської області.

Читайте також:

Розпочалася найтаємничіша сесія облради.

Депутат обласної ради складає повноваження. Чи означає це кінець епохи?

Коментарі (7)
  • Михайло Пушкар

    Продажний виродок ментовсько-ригоАнальний...
  • Viacheslav Magaletskyi

    Не так дратує те, що цей генерал накрався та з.їб..ся.  А сумно від того, що ті, які цього звіздюка  раз за разом обирали за кіло гречки - залишаються.

    Viacheslav Magaletskyi reply Viacheslav Magaletskyi

    Жанна Умінська Петросян , тому є пояснення. Адмінресурс називається

    Жанна Умінська Петросян reply Viacheslav Magaletskyi

    Viacheslav Magaletskyi він ніколи не був моїм кумиром Боже спаси!! Я просто вам написала про суспільство яке його по селах пропагувало!!  Вся місцева еліта стояли горою!! Вчительки ходили від хати до хати!!

    Viacheslav Magaletskyi reply Viacheslav Magaletskyi

    Жанна Умінська Петросян

    Неповний список іконостасу.
    На них теж молилися бюджетники. Не за дорого

    Viacheslav Magaletskyi reply Viacheslav Magaletskyi

    Жанна Умінська Петросян , не створи собі кумира.
    Може розкажете про здобутки г-на Развадовського як депутата ВР чи обласної ради? Про його особистий автопарк вартістю декілька мільйонів доларів і нерухомість за кордоном можете не згадувати, бо вийде казус - для мене таємниця як особа, яка все життя на державних або виборних посадах спромоглася на такі статки.

    Жанна Умінська Петросян reply Viacheslav Magaletskyi

    Viacheslav Magaletskyi його обирали його виборці його мала батьківщина і всі прилеглі но неї села за откриточки до свят не забував для бабусь і дідусів!! Працювала на виборах кілька раз в його окрузі всі вчителі працівники культури його завжди пропагували він був для них  вроді бога!! Як вибирали Кузьміних то його спостерігачі на моїй дільниці чіплялися за кожного бюлетеня!! Прапори змінили і керують дальше!! Таке в нас суспільство!!

keyboard_arrow_up