Заключна сесія обласної ради сьомого скликання відбудеться в режимі обмеженого доступу

Заключна сесія обласної ради сьомого скликання відбудеться в режимі обмеженого доступу

Заключна 32-а сесія обласної ради сьомого скликання відбудеться у режимі обмеженого доступу.

Таку пропозицію підтримала президія 5 жовтня, заслухавши інформацію начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Миколи Суслика про стан захворюваності на коронавірус в області, - повідомляє пресслужба обласної ради.

«Ситуація з захворюваністю на коронавірус в області, та й в цілому по України, дуже складна. В області кількість хворих на інфекцію збільшилась в 1,5 рази порівняно з минулим місяцем. Житомирщина увійшла у п’ятірку областей, де найбільший приріст хворих. Лікарні вже практично переповнені. Тож доречно під час проведення сесії мінімізувати кількість запрошених», - розповів посадовець.

Тож депутати проголосували провести сесію в обмеженому режимі з веденням прямої трансляції з сесійної зали.

Відео дня

«Захворіло дуже багато працівників структурних підрозділів облдержадміністрації та обласної ради. Тому сесію будемо проводити з обмеженою кількістю людей, запрошуються лише ті, чиї питання розглядатимуть депутати. Що стосується інформаційного забезпечення, то сесію транслюватимуть у прямому ефірі на відповідних онлайн-ресурсах. Сподіваємось, що всі з розумінням поставляться до такого обмеження, це спрямовано передусім на запобігання поширення коронавірусної інфекції», - зазначив Володимир Ширма.

Усього на розгляд сесії обласної ради вноситься 63 питання, які були узгоджені та затверджені на засіданні президії.

Нагадаємо, що 32-а сесія обласної ради, яка є заключною у роботі депутатського корпусу сьомого скликання, відбудеться 8 жовтня.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут…
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up