Цимбалюк подякувала міським депутатам за те, що не дали звільнитися Сухомлину

Цимбалюк подякувала міським депутатам за те, що не дали звільнитися Сухомлину
Депутати не проголосували за проект рішення про звільнення Сергія Сухомлина з посади першого заступника мера.

За це на сесії міськради 20 серпня проголосували 16 депутатів з 39 присутніх (всього в міськраді 60 депутатів).

«Хочу вам подякувати за те, що ви не звільнили першого заступника. Прошу зняти з розгляду питання про призначення заступника мера», - сказала секретар міськради, в.о. мера Любов Цимбалюк.

Але депутати пропозицію не призначати заступника не підтримали - не вистачило одного голосу, «за» було всього 30.

Відео дня

Далі Любов Цимбалюк почала запевнювати, що питання повинне бути знятим з голосування, бо кандидата на посаду заступника в неї немає. Депутат Олександр Радько сказав, що тут навіть голосувати не треба - ініціатор його знімає з розгляду і все.

У проекті рішення дійсно немає прізвища, але на минулій сесії на цю посаду Цимбалюк пропонувала кандидатуру Миколи Савенко. На цій сесії в пропозиціях погоджувальної ради також фігурує прізвище Савенко.

Перший заступник мера Житомира Сергій Сухомлин пояснив причини свого бажання звільнитися. Сухомлин вважає, що крісло першого заступника це тільки інструмент для того, щоб робити ті проекти, які потрібні місту Житомиру.

За матеріалами Житомир.info

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:20 Незаконна риболовля на річці Ірша: два чоловіки ловили рибу сітками 16:00 У Житомирі листоноша присвоювала пенсії, субсидії і гроші за періодику 15:39 На фронт від Житомира передали обладнання на понад 232 тисячі гривень 15:20 Героїчно загинув 23-річний житомирянин Владислав Горбач Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 15:00 Штрафи для ухилянтів збільшать 14:40 На Коростенщині пройшли тактико-спеціальні навчання по гасінню лісових пожеж photo_camera 14:40 На об'їзній Коростишева - ДТП з потерпілими, рух ускладнено! 14:20 У п'ятницю в Україні очікується зниження температури повітря - синоптик 14:00 У струмку у провулку Корбутівському відібрали проби води - можливе забруднення 12:39 Пропонуємо працевлаштування для ветеранів, - Мінсоцполітики 12:20 На перехресті вулиць Грушевського та Князів Острозьких до суботи не працюватиме світлофор 12:00 В ОВА підписали меморандум, що сприятиме швидкому розмінуванню потенційно небезпечних територій Житомирщини 11:40 Депутат парламенту Естонії Крісто Енн Вага відвідав Житомир в рамках благодійного велопробігу з Таллінна до Києва photo_camera 11:20 У Житомирі вирішили не запускати фонтани цього літа 11:00 Допоможіть у розшуку безвісно зниклого 65-річного жителя Бердичівського району 10:40 Відомі результати обласного етапу всеукраїнського відкритого заходу з авіамодельного спорту в класах повітряних зміїв 10:20 На Звягельщині після розпиття спиртного чоловік вбив приятеля 10:00 Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження 09:39 Втрати росіян зросли на 20 танків і 1030 осіб
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up