Цимбалюк активістам: «Не всіх вас я бачила на Майдані»

Цимбалюк активістам: «Не всіх вас я бачила на Майдані»
Українофоб та регіонал, який мав відношення до організації місцевих антимайданів Юрій Самборський, не повинен займати посаду директора комунального підприємства "Інспекція із благоустрою".

У цьому переконані представники партії «Свобода», які сьогодні виступили на сесії міської ради з вимогою розірвати контракт із Самборським.

«Свободівці» переконані, що на руках усіх регіоналів кров українців.

У свою чергу виконуюча обов’язки міського голови Любов Цимбалюк переконує, що продовжила контракт Самборському в рамках чинного законодавства.

Відео дня

«Не усіх вас я бачила на Майдані. До того ж, коли був Майдан, то ми хотіли, щоб влада діяла у рамках закону. Саме так я приймаю свої рішення», - заявила Цимбалюк.

«Свобода» також переконана, що не повинен працювати на посаді начальника управління медицини регіонал Зелінський, на посаді директора КП «Реклама» - Шуст.

Депутат міської ради Борис Буряченко попросив надати копію контракту з Самборським, копію рекомендації профільного заступника та пояснення юридичного департаменту щодо цього призначення.

«Якщо це пояснення нас не задовольнить, то ми звернемося до суду», - заявив Буряченко.

«Свобода» пообіцяла блокувати трибуну на наступній сесії, якщо рішення щодо звільнення Самборського не буде прийнято до того часу.

За матеріалами Першого житомирського

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up