Продаючи свій голос, не чекайте на зміни в країні

Продаючи свій голос, не чекайте на зміни в країні

За декілька місяців українці будуть обирати собі нового Президента. Вже зараз з усіх білбордів до нас звертаються старі політики, які довгі роки знаходяться при владі.

Нинішні рейтинги та опитування соціологів підтверджують те, що більшість готова віддати свої голоси за старих політиків. За тих, хто більше 20 років знаходиться при владі і далі намагається дурити довірливих українців. Сьогодні усі вони витрачають мільйони доларів лише на рекламу. В країні, яка офіційно визнана найбіднішою країною ЄС.

Звісно, можна нарікати на політиків та звинувачувати їх у всіх наших негараздах. Так, вони доклали до цього свою руку, але!

Це ж ми їх обираємо. Саме ми, беручи їхні подачки раз на чотири роки, продаємо своє майбутнє за 200 гривень.

Відео дня

Нещодавно опублікували відео, де в одному з партійних офісів у Житомирі роздавали сік, цукерки та запрошення у кінотеатр. Подібні схеми з підкупу виборців працюють по усій країні. Це практикують декілька політичних партій, які таким чином планують втриматися при владі або вчергове її отримати після відсижування в опозиції. Але роздачею продуктових наборів певні політичні сили не обмежуються. Вони вже зараз почали займатися скупкою голосів. У Житомирі щонайменше дві партії платять кошти за зібрані для них персональні дані та підписи людей, які готові за них голосувати. Першочергово людині платять 200 гривень, якщо вона принесе до штабу список з підписами 15 виборців. Далі обіцяють платити більше.

Усе це ніщо інше, як скупка голосів виборців та підготовка до чергових нечесних виборів. Старі політики, більшість з яких українці м'яко кажучи ненавидять, готуються вчергове отримати владу у свої руки. Вони вчергове хочуть отримати на 5 років країну та самостійно нею розпоряджатися. Не служити людям та своєму народу, а служити собі та поклонятися золотому тельцю в гонитві за власним збагаченням.

Тому вчергове ненавидячи владу за той рівень життя, який маєте, не поспішайте звинувачувати в цьому поганих політиків. Згадайте про ті 200 гривень подачки або продуктовий набір, за які вас намагатимуться купити перед виборами. Якщо до влади знову прийдуть старі політики, ніяких змін не відбудеться.

Микола Череднік

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up