Нинішня влада приречена

Нинішня влада приречена

Початок осені дав старт початку новому політичному сезону у великій політиці.

Після того, як у стінах парламенту Президент України розповідав про демократію, про міфічний “інвестеційний бум”, про те, що усі ми почали жити краще, у Буковелі та дорожній компанії “ПБС” в Івано-Франківську відбувалися політично вмотивовані маски-шоу з виламуванням дверей та обшуками на підприємствах і в помешканнях працівників. Подібних випадків, коли правоохоронці за надуманими справами починають тиснути та захоплювати успішний бізнес в Україні, багато. Так само і випадків, коли правоохоронці здійснюють “наїзди” на політичних конкурентів. Мотив обшуків у Буковелі виключно політичний. Адже є безліч механізмів в способів отримати усю документацію та інформацію про діяльність компанії в цивілізований спосіб, без застосування сили. Але ж ні, потрібно прийти, зламати двері, розтрощити меблі, повирізати сейфи. Одним словом, показати силу.

Жодних сумнівів, що це політично вмотивовані обшуки, замовники яких знаходяться на Банковій. Як тільки засновник Буковелю, народний депутат Олександр Шевченко вийшов із фракції БПП у 2015 році, відразу почали відкриватися кримінальні справи проти Буковелю та дорожньої компаніх “ПБС”. Після того, як у рейтингах кандидатів на пост Президента до десятки увійшов Олександр Шевченко, СБУ почало проводити обшуки, цим самим, напевно, намагаючись догодити комусь та залякати опонентів. Усі, хто бував на Івано-Франківщині, могли на власні очі побачити та відчути якість доріг, які будує “ПБС”. Це перша компанія в Україні, яка почала будувати дороги за європейскими технологіями та давати 10-річну гарантію на них. Напевно, чиновникам це не подобається. Адже вони замість того, щоб будувати якісні дороги, звикли до ямкових ремонтів, коли роботи виконують виключно на паперах, а потім усе списується на суворі зими. За такими схемами розкрадаються сотні мільйонів гривень щороку. У той час, коли четвертий рік триває війна з РФ і щодня гинуть військові, а громадські активісти та журналісти піддаються постійним нападам та гинуть на мирній території, силовики займаються замовними обшуками та надалі продовжують кошмарити бізнес. А не займаються своїми прямими обов’язками - забезпеченням безпеки громадян та країни. Натомість існує безліч випадків, коли правоохоронці за надуманими обставинами вилучали у фермерів техніку та зібраний врожай, блокували діяльність підприємців, забирали майно тощо. Це ще раз показує, що ця влада нічим не відрізняється від своїх попередників, діючи інколи навіть більш цинічно. Але насправді це демонструє її слабкість. Для багатьох ця осінь буде останньою в політиці, після чого ті, хто грабували та продовжують грабувати країну, повернуть усе награбоване.  

Микола Череднік

Відео дня
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці 10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera Від читача 20:15 Вчитель з Житомира переміг у премії “Ранкові зорі” 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі 17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах 17:27 На Житомирщині відбулося підписання договору про партнерство між ЮНІСЕФ з одинадцятьма територіальними громадами. ВІДЕО 17:00 На Житомирщині завтра прогнозують сильні дощі 16:40 Віталій Бунечко: Продовжуємо допомагати нашим захисникам 16:22 Біля Гуйви - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 16:20 За січень-березень 2024 року доходи обласного бюджету склали більше 430 млн грн 16:00 Нагостювався на 80 тисяч гривень: у Волицькій громаді під час гостин обікрали чоловіка 15:40 Житомирські рятувальники отримали гуманітарну допомогу від благодійників 15:21 З 1 квітня перерахують пенсії працюючим пенсіонерам 15:00 На "варшавці" дорожники ремонтують бар’єрне огородження photo_camera 14:41 Житомир і ще 13 обласних центрів стали «частково прозорими» у 2023 році — Transparency International Ukraine
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up