Чесних шляхів перемогти в другому турі Порошенко не має

Чесних шляхів перемогти в другому турі Порошенко не має

Не потрібно говорити, що 30 % виборців, які віддали свій голос Зеленському, є “поганими людьми”, “недорослом суспільством” тощо.

Це результат провальної політики Порошенка в більшості сфер. У 2014 році з результатом 54 % нинішній Гарант мав унікальну можливість реформувати та модернізувати країну. Зараз він отримав менше 16 %.

Якщо забрати усі надбавки до пенсій, інші соціальні виплати та скуповування голосів – відсоток буде ще меншим. Це результат того, що в країні досі немає справедливості. Результат того, що нікого з чиновників та правоохоронців не покарано за розстріли на Майдані. Результат кадрових призначень на найвищі державні посади кумів, друзів, хабарників та корупціонерів. Суди, прокуратура, податкова, митниця досі залишаються нереформованими.

Нинішній Президент мав більшість у парламенті й уряді і міг реалізувати всі свої плани та програми. І коли він зараз говорить, що має план, виникає запитанн: що ж заважало за цей час його реалізувати? Як показали результати – люди не вірять старій системі й усім тим, хто був при владі. Тому особисто в мене немає сумніву, що в другому турі Зеленський отримає перемогу. Але залишається відкритим питання, чи зможе команда Зеленського захистити результати. У першому турі членами дільничних виборчих комісій були представники усіх кандидатів, що гарантувало мінімальну можливість маніпуляцій та фальсифікації результатів. У другому турі членів ДВК будуть подавати лише учасники другого туру. Чи зможе за цей короткий час команда Зеленського знайти близько 210 тисяч членів комісій та близько 60 тисяч спостерігачів, які зможуть проконтролювати та забезпечити чесний підрахунок голосів? Порошенко має велику агітаційну та партійну мережу по всій країні, яка разом з районними та обласними адміністраціями може організувати “правильний” підрахунок голосів. На мою думку, чесних шляхів перемогти в другому турі Порошенко не має. Соціологія та результати виборів у першому турі це підтверджують.  

Відео дня
Коментарі (1)
  • Alexandr Zhuravel

    В ЛЮБОМ СЛУЧАЕ ПОЙДЕТ НАХРЕН...ИЛИ ПОБЕЖИТ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up