У суботу ще буде холодно, але на Спаса вже нагріємося: прогноз погоди на вихідні

У суботу ще буде холодно, але на Спаса вже нагріємося: прогноз погоди на вихідні

У суботу в українців буде шанс перетрусити шафи, повитягати і потренувати плащі та навіть пуховички перед новим сезоном.
 

Адже 17 серпня Україна буде однією з найхолодніших у Європі, - пише у своєму Фейсбук синоптик Наталка Діденко.
Денна температура повітря становитиме +17+24 градуси. У південній частині та на Сході буде тепліше, +23+28 градусів.

Чому курточки чи пуховички? Бо на фоні навіть не таких уже й страшних +18+20-ти градусів завіватиме північно-західний та західний вітер, який посилить відчуття холоду на 3-5 градусів.
Тому шашлики можна відкласти на радість парковому та лісовому царству, і нарешті підремонтувати щось на осінь, щоб не затікало і не задувало у листопаді))
А в неділю вже можна буде відпочити, бо температура повітря почне вирівнюватися, в межах України 18 серпня передбачається +24+29, на Півночі +20+24 градуси.
Із 19-го серпня, на Спаса тепле, до спеки, літо почне повертатися в Україну знову.

Дощів буде небагато.
Найближчими вихідними є ймовірність опадів на Півночі та Сході, дотягне місцями до Черкащини, у суботу де-не-де на Заході. Проте ці опади будуть локальними і млявими, таке собі...
Більшість території належатиме сухій погоді.
Вітер обіцяє бути поривчастим, до сильного, 17 серпня, у суботу.

Відео дня

У Києві 17-го серпня - холодно, вітряно, +18+20 градусів. Із густіших хмар може покапати невеликий дощ. Синоптичний комфорт - на любителя.
У неділю у столиці потепліє до +23+24 градусів, без істотних опадів.
19-го серпня, у понеділок, на Спаса, у Києві очікується чудова погода - сонячно і тепло, +25+27 градусів.
Тому приказка поки що завчасна, що якщо прийшов Спас, то тримай рукавиці про запас.
Поки що спочатку мерзнемо, а на Спаса гріємося)

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up