Синоптик обнадіює: чудова погода ще буде. Наступного тижня

Синоптик обнадіює: чудова погода ще буде. Наступного тижня

Четвер в Україні ще побуде з дощами та грізними красивими хмарами.

Проте вітер поступово слабшатиме, очікується хоч і поривчастий, але без штормових значень. Хіба десь між хмарочосами чи в чистому полі рвоне, - розповідає синоптик Наталка Діденко.

Температура повітря 19-го вересня трохи змилосердиться і підвищиться на пару градусів, завтра протягом дня в межах України +13+18 градусів, на Півдні +14+20 градусів.

У період 20-22 вересня можливі заморозки.

Відео дня

Усі налякалися снігу в Карпатах. І правильно. Атмосферу треба поважати)
Проте це було в горах, місцями, переважно навіть на високогір`ї, що для другої половини вересня - взагалі нічого екстраординарного.
Зайшов холод за фронтом, озирнувся, побачив красивенні Карпати і пустив старечу сльозу від зворушення.

Завтра дощі випадатимуть в Україні періодично, майже повсюди, окрім південної частини. І - так, на високогір`ї Карпат можливий мокрий сніг.

У Києві 19-го вересня очікується місцями дощ, північно-західний вітер з поривами, але слабшими, як сьогодні, з температурою повітря близько +14 градусів, а при проясненнях і до +15 градусів.

П`ятниця та субота - ще такоє, а ось з неділі почне теплішати і в кінці тижня - на початку наступного нас чекає чудова погода.

Розписувати не буду, почекаємо до неділі)
А поки що - легкі пуховички, навіть шапки якісь плетені, вже товстіші кросівки, увага до сильного західного вітру та повага до будь-яких синоптичних процесів.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up