Уродженець Житомира проїде веломаршрут близько 7 000 км трьома континентами, щоб зібрати кошти для ветеранів та дітей

Уродженець Житомира проїде веломаршрут близько 7 000 км трьома континентами, щоб зібрати кошти для ветеранів та дітей

Українсько-британський підприємець, уродженець Житомира Павло Танасюк оголошує про відновлення свого благодійного велосипедного маршруту на підтримку України

Після непередбаченої зупинки через зіткнення з автомобілем Tesla в США, українсько-британський підприємець, засновник космічної компанії “Spacebit”, що народився в Житомирі, оновлює свою місію підтримки України з новим маршрутом. Відновлення заплановано через два місяці. 

Ця подорож стає ще більш значущою завдяки велосипеду, підписаному генералом Валерієм Залужним у статусі верховного командувача Збройних Сил України. Володіння таким унікальним артефактом не лише надихає, але й нагадує про велику відповідальність та честь бути частиною такої важливої ініціативи.

Відео дня

Веломандрівка проляже 3 континентами. Зокрема, Азією, Європою та Північною Америкою. Загальна протяжність маршруту - близько 7 000 км.

Киянка Олеся Вакуленко велосипед розмалювала у власному авторському стилі, який заснований на традиції Петриківського розпису. 

"Це буде не просто подорож, але й внесок у майбутнє нашої країни. Їхати на велосипеді, підписаному героєм нашої країни, для мене велика честь. Я запрошую знаменитостей та впливових осіб долучитися до нас у цій подорожі, аби разом ми могли зробити значний внесок у підтримку України. Виставлення цього велосипеда на аукціон допоможе зібрати ще більше коштів для наших ветеранів та дітей, які постраждали від війни", – зазначив ініціатор проекту Павло Танасюк.

Запрошені знаменитості та впливові особи допоможуть не лише збільшити увагу до цього благодійного заходу, але й залучити більше донатів на підтримку найбільш потребуючих.

Велосипед, що є не лише засобом пересування, але й символом мужності, підписаний генералом Валерієм Залужним, буде виставлено на аукціоні після завершення поїздки. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку українських ветеранів та дітей війни.

Компанії, які підтримують велосипедний маршрут - Companies like garmin, Exposure lights, Genaville, Redshift, Ortlieb, Onyx racing support the ride.




 

Коментарі

keyboard_arrow_up