«Жорстокі» реалії  Житомира: без даху над головою та очисних споруд

«Жорстокі» реалії  Житомира: без даху над головою та очисних споруд

Сьогодні ми промоніторили електронні петиції житомирян до місцевої ради та з'ясували, що найбільше турбує містян …

«У когось хліб  - черствий, а у когось діаманти – маленькі»….

Скільки б  влада не «годувала» нас обіцянками про покращення рівню соціального життя та не запевняла нас, що як не нам – то нашим дітям, однозначно, стане жити легше та краще, ми все одно не віримо. На жаль, слова знову розходяться зі справами. І підтвердженням цього є хоча б найбільший резонанс житомирян навколо облаштування шкіл, де навчаються наші діти. «Лідером» серед списку петицій є прохання пана Валерія, котрий вимагає відновлення спортивного майданчика загальноосвітньої спеціалізованої школи №20 м. Житомира. Наразі вже 284 з 300 вже позитивно відгукнулося  з рішучою підтримкою на прохання автора.  Шкода, що своєю меншістю в кількості голосів тримається в рейтингу петиція, що є пов`язаною із забезпеченням ремонту перекриття та покрівлі старого корпусу гуманітарної гімназії № 23 м. Житомира одноповерхового корпусу «старої» школи, де досі навчаються наші діти…

«Ехать будем? А?»

Проблемою позбавлення мешканців Мальованки можливості діставатися Богунії переймається  пані Бондаренко. Вже багато років житомиряни вимушені робити подвійні пересадки з однієї маршрутки на іншу, щоб спокійно дістатися запланованого місця призначення. Причому, платити доводиться двічі…Ось так тиждень проїхалися, а на що жити ще 3 тижні?

Вуличні «пахощі»

Дійсно важливою для міста річчю вирішив зайнятися Ігор Філоненко. Пан Ігор пропонує зобов‘язати «Житомирводоканал» реконструювати очисні каналізаційні споруди міста з відкритого на закритий тип, оскільки вуличний сморід вже стає нестерпним для багатьох людей.

Відео дня

Набридливі черги або нервовий тик

Певно, що кожен з нас знає, що таке виписатися або прописатися в новому помешканні…Допоки візьмеш тисячу різних довідок, займеш чергу, то вже і починаєш передумувати щось змінювати в графі « місце реєстрації фізичної особи». Тому Юрій Міщенко просить місцеву владу створити єдиний електронний реєстр, де кожен може стати в електронну чергу в зручний для нього час. Більше того, потрібно почати цінувати людський час та дозволити житомирянам приходити виключно з власним паспортом. Решта копій та довідок мають робити за місцем реєстрації.

  Ірина Хоцька





 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням 11:00 За участю прокурорів Бердичівської окружної прокуратури на потреби ЗСУ передано боєприпаси, вилучені у межах кримінального провадження 10:41 У Житомирі викрили мережу підпільних казино з десятками мільйонів прибутку photo_camera 10:20 Житомирська ОВА відреагувала на ситуацію з фінансуванням театрів Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 10:00 Знову перенесли судове засідання по справі Романа Кучера 09:41 ЗСУ ліквідували ще 880 окупантів 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 24 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 24 квітня: все про цей день, прикмети, іменини і погода у Житомирі 18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up