«Житомирське диво»: радість Покровського ярмарку вже у місті!

«Житомирське диво»: радість Покровського ярмарку вже у місті!

Нагадаємо, що в період з 11 до 14 жовтня на вул. Михайлівській відбувався Покровський ярмарок. Цьогоріч перед нами постали якісні народні вироби з різних регіонів України, а також східні цікавинки…

І все ж таки приємно… Приємно споглядати очі задоволених житомирян, захоплених європейським духом щорічної традиційної організації святкових ярмарків у маленьких містах. Ба навіть розумієш, що Покровський ярмарок став ще одним нагадуванням того, що всі ми – одна родина, діаспора та співтовариство. Особливо це відчуття набуває свого загострення у моменти, коли родини єднаються, діти посміхаються, а щасливі продавчині з неабияким ентузіазмом пропонують аудиторії свій товар. Але це була лише суб`єктивна авторська думка про дійство, тому сьогодні ми вирішили поцікавитися у самих людей з приводу того, наскільки різняться наші думки, а, може, й ні.

Організатори потурбувалися про дозвілля 

«Якби не це ярмаркове дійство, якби не організована фотозона для дорослих та шахова дошка на асфальті для дітей, котрі можуть тут все помацати та порозглядати, – я б і не вийшла з дому! Знаєте, я так задоволена тим, що як не місцева влада, то хоча б організатори Покровського турбуються про наше дозвілля», – з неприхованим щастям повідомила житомирянка Аліна.

Відео дня

Прикраса міста

Один із опитуваних, юнак Володимир, поділився власними враженнями наступним чином: «Ярмарок дійсно вдалий. Мені подобається те, що засяяло новими фарбами. Так, це начебто і центральна вулиця міста, а так стало ще красивіше».

Чудова фотозона

«Ось ці всі гарбузи, осіннє листя, що є декорованим у лавки для відпочинку, – нам дуже сподобалися. Тобто одразу видно, що і посидіти можна, знову ж таки ковтнувши закарпатського вина, котре може купити кожен охочий, і зробити пам`ятні фото заразом», – висловили думку щодо ярмарку сестри Зелінські.

Хочеться якнайдовше 

«Реально ця ідея була дуже крутою! І це дуже зручно для тих, хто постійно поспішає, бо тут навіть дорогою на роботу можна все придбати. Але що таке 4 дні? Навіть і не встигли насолодитися цією красою. Просимо наступного разу зробити, як у Європі, – мінімум 3 тижні ярмарку», – висловила власну точку зору бізнес-леді Марина.

Ірина Хоцька

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Азалия Иванова

    ярмарки, власне для мене, найцікавіша розвага )) Можна щось придбати корисне і особливе. Але, наразі, зовсім немає часу щоб їх відвідувати. Тому купую речі в інтернет-магазинах. Нещодавно придбала сукню в https://www.zemal.com.ua Дуже комфртна і тепла))

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:39 135 таких викликів щодо домашнього насильства опрацювали бердичівські поліцейські з початку року 12:20 Вбив сусіда і закопав на своєму городі – жителя Бердичівського району засудили до 14 років позбавлення волі 12:00 Дворічний хлопчик постраждав під час ДТП на вулиці Покровській у Житомирі photo_camera 11:39 У цей вечір розквітнуть жоржини. Співачка Наталія Бучинська презентує нову концертну програму у Житомирі (Новини компаній) play_circle_filled photo_camera Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 11:19 Подружжя з Житомира організувало злочинну схему продажу гуманітарних автомобілів для ЗСУ photo_camera 11:10 Мистецтво розмови: як володіти англійською мовою впевнено та природно після курсів (Новини компаній) 11:01 У Народицькій ТГ виявлено самовільну порубку 11-ти дерев вільхи 10:40 Віталій Бунечко: Дякую усім, хто боронить нашу країну та унеможливлює просування окупантів photo_camera 10:21 Відкрито реєстрацію на весняну сесію Школи місцевого самоврядування 10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up