За місяць у Житомирі стартує Другий форум регіонів України та Білорусі

За місяць у Житомирі стартує Другий форум регіонів України та Білорусі

Підготовка до цієї надважливої події уже розпочалася.

Житомирська область в посиленому режимі готується до Другого форуму регіонів України та Білорусі. Міждержавна подія за участі двох президентів відбудеться за місяць. 3-4 жовтня у Житомирі та Бердичеві проведуть основні заходи в рамках форуму.

3 вересня відбулася робоча нарада щодо підготовки та проведення Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь. Під час зустрічі обговорили рекламну компанію форуму, розміщення виставки великогабаритної техніки, а також проведення еко-форуму, ярмарку майстрів декоративно-прикладного мистецтва.

Основні заходи в рамках форуму – пленарне засідання за участі президентів двох країн – проведуть в Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги. Там же на першому поверсі здійснюватимуть реєстрацію учасників, а це близько тисячі осіб. На другому поверсі у театрі представлять свої експозиції Музей космонавтики ім. С. Корольова та обласний краєзнавчий музей. Також запланований концерт Дружби на сцені обласного драмтеатру.

Відео дня

Нагадаємо, що на Другий форум регіонів приїде делегація з Республіки Білорусь. Від сусідньої країни захід відвідають представники підприємств-гігантів, зокрема виробники сільськогосподарської техніки. Україну ж на форумі представлятиме не лише Житомирщина, але й представники інших регіонів держави.

Участь у робочій нараді взяв заступник голови ОДА Ярослав Лагута та керівники департаментів та управлінь ОДА.

Як раніше повідомлялося, очікується участь голів держав президента України Володимира Зеленського, президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці 10:22 Учні однієї з гімназій Житомирщини долучилися до висадження лісу photo_camera Від читача 20:15 Вчитель з Житомира переміг у премії “Ранкові зорі” 10:00 На Чуднівщині чоловік цілу ніч блукав у лісі 09:41 Росіяни за добу втратили 910 військових 09:19 Оперативна інформація станом на 06.00 18 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 18 квітня: все про цей день, яке свято, традиції, іменини і погода у Житомирі 17:45 Житомирські діти влітку зможуть відпочити у пришкільних і денних таборах, різнопрофільних загонах 17:27 На Житомирщині відбулося підписання договору про партнерство між ЮНІСЕФ з одинадцятьма територіальними громадами. ВІДЕО 17:00 На Житомирщині завтра прогнозують сильні дощі 16:40 Віталій Бунечко: Продовжуємо допомагати нашим захисникам 16:22 Біля Гуйви - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 16:20 За січень-березень 2024 року доходи обласного бюджету склали більше 430 млн грн 16:00 Нагостювався на 80 тисяч гривень: у Волицькій громаді під час гостин обікрали чоловіка 15:40 Житомирські рятувальники отримали гуманітарну допомогу від благодійників 15:21 З 1 квітня перерахують пенсії працюючим пенсіонерам 15:00 На "варшавці" дорожники ремонтують бар’єрне огородження photo_camera 14:41 Житомир і ще 13 обласних центрів стали «частково прозорими» у 2023 році — Transparency International Ukraine
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up