За добу рятувальники ліквідували чотири пожежі у житлових будівлях

За добу рятувальники ліквідували чотири пожежі у житлових будівлях

12 листопада о 18:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку на двох господарів в м. Радомишль.

З’ясувалося, що вогнем повністю охоплена покрівля помешкання на площі 35 кв.м, - інформує управління ДСНС України у Житомирській області. Також існувала загроза поширення полум’я на господарчу споруду, що прибудована впритул. Враховуючи велику площу самого будинку та швидке розповсюдження полум’я в житлові приміщення, прийнято рішення залучити на допомогу додаткове відділення рятувальників для ліквідації пожежі та безперебійного підвозу води.

Крім того, горище оселі було захаращене різноманітними речами, а також дровами, що значно ускладнювало процес ліквідації. О 18:58 пожежу локалізували, а о 19:55 ліквідували. Вогнем знищено покрівлю, одну із житлових кімнат та 6 кв.м перекриття. Однак вогнеборці не допустили перекидання полум’я на сусідню будівлю. Попередньо встановлено, що причиною загоряння стало порушення правил монтажу печей та димарів.

Попередньо через порушення правил пожежної безпеки при встановлені та експлуатації пічного опалення цієї доби сталося ще три пожежі в різних районах області, одна з яких обернулася трагедією. Всі обставини подій встановлюються фахівцями.

Відео дня

Шановні мешканці області! Управління ДСНС України у Житомирській області застерігає вас неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки під час обігріву власного житла. Категорично забороняється залишати печі, що топляться, без нагляду; застосовувати для їх розпалювання легкозаймисті та горючі рідини; сушити й складати на печах одяг, дрова, інші горючі предмети та матеріали; допускати до експлуатації несправні печі. Пам’ятайте! Суворе дотримання таких нескладних правил — запорука вашої безпеки!

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up